Nur Yerlitaş vefat ettiğinde yanında hangi ünlü isim vardı?

Ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın ani ölümü sanat çevrelerinde üzüntüyle karşılandı. Moda dünyası ve sanat camiası,Nur Yerlitaş’ın iyileşeceğini beklerken,yaşamını yitirmesi ile büyük şaşkınlık yaşadı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

2 yıl önce beyin kanseri teşhisi konan Nur Yerlitaş, altı ay arayla iki ciddi operasyon geçirmişti. Ünlü modacı Nur Yerlitaş (64) bugün öğle saatlerinde evinde hayatını kaybetmişti. Akşam saatlerinde evden alınan Nur Yerlitaş'ın cenazesi, hastane morguna kaldırıldı. Cenaze aracına tabutun konuduğu anlarda Yerlitaş'ın yakın arkadaşı şarkıcı Sibel Can gözyaşlarına boğulduğu görülmüştü.

NUR YERLİTAŞ’IN SON NEFESİNDE YANINDA KİM VARDI?
SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, Nur Yerlitaş’ın ani ölümü üzerine yaptığı araştırmada, ünlü modacının,yakın sanatçı arkadaşı Sibel Can’ın kendisini ziyareti sırasında yaşamını yitirdiğini öğrendi. Yine elde edilen bilgilere göre Sibel Can, Nur Yerlitaş’ı korona yasakları biter bitmez,bugün evinde ziyaret etti.

Nur Yerlitaş vefat ettiğinde yanında hangi ünlü isim vardı?

NUR YERLİTAŞ SİBEL CAN İLE KONUŞURKEN ÖLDÜ!
Sibel Can,bu ziyaretinde, Nurella lakabı ile de bilinen ve tanınan ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın elini tutarak konuşmaya başladı.İyi görünen ve Sibel Can ile konuşan Nur Yerlitaş,aniden vefat etti. Ünlü modacının aniden ölmesi, Sibel Can’da tam bir şok yarattı. Gözyaşlarına boğulan Sibel Can tüm üzüntüsüne rağmen Yerlitaş’ın cenazesi morga kaldırılana kadar,evden ayrılmadı.

Nur Yerlitaş vefat ettiğinde yanında hangi ünlü isim vardı? ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş vefat Sibel Can
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.