Nur Yerlitaş taze aşıkların arasını mı bozdu?

Seren Serengil ve Yaşar İpek'in nişan törenine Nur Yerlitaş damga vurdu. Deniz Seki ile yeni bir aşka yelken açan iş adamı Murat Karabova'ya 'Deniz kim ya senin hayatında' diye veryansın eden Yerlitaş, görüntülendiğini anlayınca sustu.

Şarkıcı Seren Serengil ile 4.5 aylık sevgilisi şarkıcı Yaşar İpek dün akşam nişanlandı. Şile Casa Lavanda Bouique Hotel'de yapılan nişana ünlü isimler akın etti.

AĞZINA GELENİ SÖYLEDİ!

Kimisi modacı Nur Yerlitaş ve Bülent Ersoy gibi kapıdan uğradı kimileri ise içeride dilediğince eğlendi coştu! Uçankuş'un haberine göre: bu coşku şarkıcı Lerzan Mutlu'nun Instagram hesabından Murat Karabova, Deniz Seki ve Gülşah Saraçoğlu'nun birlikte eğlendiğini gösteren videoyu paylaşınca son buldu!

Nur Yerlitaş, nişanın kapısında ise Murat Karabova'ya Gülşah Saraçoğlu ve Deniz Seki hakkında ağzına geleni söyledi!

 ''SENİN O TERZİ KARIYLA AYNI MASADA NE İŞİN VAR?''

Nur Yerlitaş, Murat Karabova'nın Gülşah Saraçoğlu ve Deniz Seki ile eğlendiğini gördüğü paylaşımın ardından nişanın yapıldığı mekâna geldikten hemen sonra Murat Karabova'ya ''Senin o terzi karıyla aynı masada ne işin var?.. Deniz kim, senin hayatına ne zaman girdi?'' cümlelerini sarf etti.

Şimdi gözler Deniz Seki ve Gülşah Saraçoğlu'nda.

Nur Yerlitaş taze aşıkların arasını mı bozdu? ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş Gülşah Saraçoğlu Kavga Deniz Seki murat karaboma
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.