Nur Yerlitaş: Sorunlarım var, iyi değilim!

Şehitlere hakaret ettiği videosu sosyal medyada yayıldıktan sonra mahkemelik olan ve yakın dostları tarafından silinen Nur Yerlitaş geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

Nur Yerlitaş'ın sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada "Aman banane şehitler mehitler" söylemi büyük tepki çekmiş, mahkemelik olmuştu.

Nur Yerlitaş'ın bu söyleminden sonra şarkıcı Serkan Kaya klibini yayınlamaktan vazgeçmiş ve tekrar montaja sokarak Nur Yerlitaş'ın olduğu bölümleri çıkartma kararı almış, yakın arkadaşları, Demet Akalın, Öykü Serter, Ajda Pekkan modacıyı takipten çıkarmıştı.

"SORUNLARIM VAR, İYİ DEĞİLİM"

Tüm bu olayların ardından psikolojisinin bozulduğunu iddia eden Nur Yerlitaş geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda ortaya çıktı. Fotoğrafları çekilince sinirlenen modacı, bağırıp çağırmaya başladı. Ardından özür dileyip "Sorunlarım var, iyi değilim" dedi.

8559098

Nur Yerlitaş: Sorunlarım var, iyi değilim! ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş VAR Saldırı basın hakaret sorunlarım psikolojisi bozuk Açıklama şehitler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.