Nur Yerlitaş serveti elinde taşıdı, görenler gözlerini alamadı!

Modacı Nur Yerlitaş, geçtiğimiz gün kardeşi Benan Yerlitaş için La Petite Maison Restaurant'da sürpriz doğum günü düzenledi.

La Petite Maison Restaurant'da 35 kişilik rezervasyon yaptıran Nur Yerlitaş'ın, kardeşi için düzenlediği davete; Fatih Ürek, Feryal Gülman, Bahar Şer, Öznur Yakın, Gül Erçetingöz, Meltem Demir ve Özge Peker gibi cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

Sürpriz doğum gününden çıkan ünlü isimlerin keyifli vakit geçirdikleri dikkatlerden kaçmadı. Daha sonra Fatih Ürek ve Nur Yerlitaş, birlikte Markalar Sokağı'nda alışveriş turuna çıktılar.

nur-yerlitas-in-100-bin-tl-lik-cantasi-olay-oldu--9951086

Ünlü modacının 100 bin TL'lik Prada marka, vişne rengi krokodil çanta kullanması dikkati çekti. Markalar Sokağı'nda bir süre alışveriş yapan ikili, daha sonra araçlarıyla AVM'den ayrıldılar.

Nur Yerlitaş serveti elinde taşıdı, görenler gözlerini alamadı! ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş prada çanta krokodil çanta kırmızı vişne rengi benan yerlitaş servet değerinde 100 bin tl markalar sokağı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.