Nur Yerlitaş kanser mi oldu? Ne kanseri oldu?

Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla magazin sayfalarına konu olan Nur Yerlitaş, bu kez sağlık sorunuyla gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl meme kanseri tedavisi olan ve verdiği kilolarla dikkat çeken Nur Yerlitaş’a bu kez beyin kanseri teşhisi konuldu. Peki, Nur Yerlitaş kimdir, kaç yaşında? Kanser mi oldu? Detaylar haberimizde...

Zaman zaman ünlü isimlerle yaşadığı polemiklerle adından söz ettiren Nur Yerlitaş’tan kötü bir haber geldi. Tanınmaya başladığı yıllardaki halinden eser kalmayan Nur Yerlitaş, bir hayli kilo vermişti. Kardeşinin durumundan şüphelenmesi üzerine soluğu hastanede alan Nur Yerlitaş’a beyin kanseri teşhisi konuldu. Kanser hastalığı yeniden nükseden Nur Yerlitaş’ın hayatına ilişkin bilgiler de yeniden merak konusu oldu. Peki, Nur Yerlitaş kimdir, kaç yaşında? Kanser mi oldu? Detaylar haberimizde...

Nur Yerlitaş kanser mi oldu? Ne kanseri oldu?

Son dönemde hayli kilo veren modacının durumundan endişe eden kardeşi, onu yeniden doktora gitmeye ikna etti.

Acıbadem Altunizade Hastanesi’nin beyin cerrahı Prof. Dr. Necmettin Pamir’in muayenesi ve gerekli testlerin ardından, Nur Yerlitaş’a beyin kanseri teşhisi kondu.

PAZARTESİ GÜNÜ AMELİYAT OLACAK

Bir süredir yaşadığı sağlık sorunlarının panik atak kaynaklı olduğunu düşünen Nur Yerlitaş, aldığı haberle sarsıldı. Nur Yerlitaş, pazartesi günü ameliyat olacak.

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Nurella lakabıyla tanınan Nur Yerlitaş, 1960 yılında dünyaya geldi. Anne tarafından Arap kökenli baba tarafından Giresunlu olan Nur Yerlitaş, jüri üyeliğini üstlendiği programlarla tanındı. Şimdilerde pek çok ünlü ismin sahne kostümünü tasarlayan Nur Yerlitaş, oda kariyerine 80’li yılların başlarında İtalya’dan ve Fransa’dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı.

2010’da Yemekteyiz programında bazı ünlülerle daha yarışmacı olarak yer aldı. Demet Akalın’ın Giderli 16 isimli albümünde yer alan ”Türkan” isimli müzik klibinde oynadı. Genellikle moda alanında tanınıyor olsa da, 2007 yılında dans yarışmasının jüri üyeliğini de yaptı.

Nur Yerlitaş kanser mi oldu? Ne kanseri oldu? ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş kanser
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.