Nur Yerlitaş ve Gülşah Saraçoğlu neden kavga etti?

Geçtiğimiz pazar günü Seren Serengil ve Yaşar İpek nişanlandı. Törene birçok ünlü konuk katıldı. Konuklar arasında ünlü modacı Nur Yerlitaş'da katıldı. Aynı zamanda modacı Gülşah Saraçoğlu'da törene katıldı. Yerlitaş'ın meslektaşı hakkındaki sözleri damga vurdu. Peki Nur Yerlitaş ve Gülşah Saraçoğlu neden kavga etti. Yerlitaş neler söyledi? Detaylar haberimizde...

ile'de Seren Serengil ve Yaşar İpek tören ile nişanlandılar. Herkesin merakla ettiği törene birçok konuk yer aldı. Nişan töreni magazin gündeminde herkes tarafından konuşuluyor. Aynı zamanda konuklar arasında yer alan modacılar Nur Yerlitaş ve Gülşah Saraçoğlu'nun arasında yaşananlar merak ediliyor. Peki Nur Yerlitaş ve Gülşah Saraçoğlu neden kavga etti? Yerlitaş neler söyledi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Nur Yerlitaş ve Gülşah Saraçoğlu neden kavga etti?


Milliyet'in haberine göre;Seren Serengil ve Yaşar İpek'in, pazar günü Şile'de gerçekleşen nişanına, modacı Nur Yerlitaş'ın meslaktaşı Gülşah Saraçoğlu hakkındaki sözleri damga vurmuştu.

Gece yarısı Bülent Ersoy ile birlikte nişanın yapıldığı mekana gelen Yerlitaş, Ersoy'un davalık olduğu modacı Gülşah Saraçoğlu'nu görünce, Murat Karabova'ya "Ben sana demedim mi, beni o terzi karıyla aynı masaya oturtma" ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Gülşah Saraçoğlu "Böylesine bir açıklama yapmak zorunda olduğum için çok üzgünüm. Herkes gibi o görüntüleri ben de izledim. Böylesine kalitesiz, üslupsuz ve asla tarzım olmayan bir haberin içinde adımın dönmesinden son derece rahatsızım. Eğer benden böyle bir karşı cevap bekliyorsanız zaten alamazsınız. Çünkü benim duruşum ve şeklim bu değil. Herkes kendisine yakışanı yapar biliyorsunuz. Ben sevgi ve sabırla karşılamaya çalıştıkça; bazen geri dönüşleri böyle tatsız olabiliyor.Şu kadarını söyleyebilirim ki, hiçbir zaman hiç kimsenin sınırlarımı ihlal etmesine müsade etmedim. Böyle bir saygısızlığı, böyle bir terbiyesizliği de kabul etmiyorum. Bana yazdığınız yüzlerce mesaj için de size çok teşekkür ediyorum. Bir açıklama beklediğiniz için bunu söylemek istedim. Karşı bir cevap vermeyeceğim" şeklinde konuştu.

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde İstanbul Vefa’da doğmuştur. Annesinin adı Saadet Yerlitaş’dır. Benan adında bir kız kardeşi vardır. Dobralığı ile biliniyor. Bu yüzden sözünü sakınmak hiç ona göre değil. Kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle “modacı” olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi vardır. 80li yıllarda Paris’ten, Milano’dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlamış.

 
MODA
Moda, özellikle giyim kuşam, ayak giyimi, aksesuar, makyaj, pirsing ya da mobilyada popüler stil ya da uygulama için kullanılan genel bir terim. Moda, kelime anlamıyla toplumun tüketim trendleri belirleyen tüketim anlayışı olarak tanımlanılmaktadır. Moda bununla beraber, İtalyancada değişiklik gereksinimi veya süslenme özentisiyle toplum yaşamına giren geçici yenilik olarak geçmektedir. Modanın bir diğer anlamı da, belirli bir süre etkin olan toplumsal beğeni, bir şeye karşı gösterilen aşırı düşkünlüktür.
Nur Yerlitaş ve Gülşah Saraçoğlu neden kavga etti? ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş Gülşah Saraçoğlu Kavga neden
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.