"Beyin kanserim nedeniyle böyle konuştum!"

Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Hadise'nin annesinin intihar girişimini canlı yayında anlatan modacı Nur Yerlitaş, o sözleri beyin kanseri olduğu için söylediğini belirterek özür diledi.

Nur Yerlitaş, şarkıcı Hadise’nin bundan üç gün önce yaptığı şartlı barışma açıklaması sonrasında 2. Sayfa adlı magazin programına katılarak bazı açıklamalarda bulundu.

"HASTANE DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN RİCACI OLDUM"

Hadise’nin kardeşlerinden birinin kendisini telefonla aradığını ve intihar teşebbüsü sonrasında annelerinin başka bir hastaneye geçmesi için kendisinden ricacı olduklarını söyleyen modacı Nur Yerlitaş, ailenin taşımak istediği hastanenin başhekimini gecenin ikisinde aradığını ve yengesinin de ameliyat olduğu aynı hastaneye aldırdığını söylemişti.

"HADİSE'NİN KARDEŞİNE KIZMIŞTIM"

Yerlitaş: “Ancak o süreçte Hadise değil ama kardeşlerinden birine kızmıştım ve Hadise’nin Acun vasıtasıyla beni araması ve özür dilemesine rağmen sadece üç hafta sonra bir televizyon kanalına canlı yayında bağlandım ve anneleriyle ilgili o talihsiz açıklamayı yaptım.

 

“BEYİN KANSERİM NEDENİYLE BÖYLE KONUŞTUM” 

 Sizi tüm şerefimle temin ederim o sıra neler söylediğimi bilmiyorum, sadece kızgınlığım ve o sıra yaşamakta olduğum beyin kanseri rahatsızlığım nedeniyle böyle konuştum. Bana bu açıklamayı yaptıran hastalığımdı.

Hadise’nin barış şartının canlı yayında özür dilemem olduğunu okudum ve ben de canlı yayında özür diliyorum. Hadise’den milyonlarca defa özür diliyorum…”

"Beyin kanserim nedeniyle böyle konuştum!" ile ilgili etiketler Hadise 2. Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.