Nur Yerlitaş ameliyat izini paylaştı!

Ünlü modacı Nur Yerlitaş'a beyin kanseri teşhisi konmuş ve 6 Ağustos'ta ameliyat masasına yatmıştı. Yerlitaş operasyonun boyutunu ilk kez bu kadar yakından sevenleriyle paylaştı. Başarılı modacının fotoğrafını görenleri gözlerine inanamadı.

Nur Yerlitaş'a beyin kanseri teşhisi konmuş, ünlü modacı 6 Ağustos'ta ameliyat masasına yatmıştı.Tedavi süreci devam eden Nur Yerlitaş, geçtiğimiz gün bir etkinlikte ameliyat sonrası ilk kez kameralara yansımıştı.

20 DİKİŞ ATILDI

Kısacık kesilen saçlarıyla dikkat çeken Nur Yerlitaş operasyonun boyutunu ilk kez bu kadar yakından takipçileriyle paylaştı.Yerlitaş bu fotoğrafını 'ihlas' notuyla yayınladı. Çok ciddi bir operasyon geçiren ünlü modacının başına yaklaşık 20 dikiş atıldı.

İşte o paylaşım:

Nur Yerlitaş ameliyat izini paylaştı!

Ünlü modacının fotoğrafı büyük yankı uyandırdı. Sevenlerini Yerlitaş’a acil şifalar dileyip, ‘Nur Hanım Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun. Acil şifalar’ mesajları paylaştı.

 

Nur Yerlitaş ameliyat izini paylaştı! ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş kanser Ameliyat beyin
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.