Nur Yerlitaş ameliyat izi fotoğrafı ne? Nur Yerlitaş beyin ameliyatı izi paylaşımı!

Gündüz kuşağı televizyon programlarının aranılan isimlerinden modacı Nur Yerlitaş, kanser teşhisinin ardından girdiği operasyon sonrasında ameliyatın iyi geçtiğini söylemişti. Durumunu merak edenler için ameliyat izinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Nur Yerlitaş ameliyat izi fotoğrafı ne? Nur Yerlitaş beyin ameliyatı izi görüntüsü bu haberde...

Moda dünyasının magazin gündeminden düşmeyen ismi Nur Yerlitaş, geçirdiği ciddi ameliyatın ardından durumunu merak edenler için paylaşımda bulundu. Sevenlerinin geçmiş olysun dilekleri yağdırdığı Nur Yerlitaş, operasyon sonrasındaki halini sosyal medyada paylaştı. Nur Yerlitaş ameliyat izi fotoğrafı ne? Nur Yerlitaş beyin ameliyatı izi paylaşımı ve sağlık durumu hakkındaki gelişmeler haberimizde bir araya getirildi.

 Nur Yerlitaş ameliyat izi fotoğrafı ne? Nur Yerlitaş beyin ameliyatı izi paylaşımı!

NUR YERLİTAŞ AMELİYAT İZİ PAYLAŞIMI
Ünlü modacı Nur Yerlitaş'a beyin kanseri teşhisi konmuş ve 6 Ağustos'ta ameliyat masasına yatmıştı. Yerlitaş operasyonun boyutunu ilk kez bu kadar yakından sevenleriyle paylaştı. Başarılı modacının fotoğrafını görenleri gözlerine inanamadı.

Nur Yerlitaş'a beyin kanseri teşhisi konmuş, ünlü modacı 6 Ağustos'ta ameliyat masasına yatmıştı.Tedavi süreci devam eden Nur Yerlitaş, geçtiğimiz gün bir etkinlikte ameliyat sonrası ilk kez kameralara yansımıştı.

 

20 DİKİŞ ATILDI
Kısacık kesilen saçlarıyla dikkat çeken Nur Yerlitaş operasyonun boyutunu ilk kez bu kadar yakından takipçileriyle paylaştı.Yerlitaş bu fotoğrafını 'ihlas' notuyla yayınladı. Çok ciddi bir operasyon geçiren ünlü modacının başına yaklaşık 20 dikiş atıldı.

İşte o paylaşım:

Nur Yerlitaş ameliyat izi fotoğrafı ne? Nur Yerlitaş beyin ameliyatı izi paylaşımı! - Resim : 2

Ünlü modacının fotoğrafı büyük yankı uyandırdı. Sevenlerini Yerlitaş’a acil şifalar dileyip, ‘Nur Hanım Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun. Acil şifalar’ mesajları paylaştı.

 

NUR YERLİTAŞ
Nuray "Nur" Yerlitaş, 11 Ağustos 1955 doğumlu Türk moda tasarımcısıdır.

Hayatı
Nur Yerlitaş, 11 Ağustos 1955'te İstanbul'un Vefa semtinde doğdu. Anne tarafından Arap, baba tarafından Laz asıllıdır. Kariyerine İtalya'dan getirdiği aksesuarları satarak başladı. Daha sonraki yıllarda kendi butiğini açtı ve tasarım işine girdi.

Nur Yerlitaş ameliyat izi fotoğrafı ne? Nur Yerlitaş beyin ameliyatı izi paylaşımı! - Resim : 3

Filmografi
Televizyon

Bak Kim Dans Ediyor (2007)
Yemekteyiz (2010)
Bugün Ne Giysem (2011)
Bu Tarz Benim (2014)
İşte Benim Stilim (2015-2017)
Maral: En Güzel Hikâyem (2015) - 9. bölüm

Video klip
"Türkan" - Demet Akalın (2011)

Nur Yerlitaş ameliyat izi fotoğrafı ne? Nur Yerlitaş beyin ameliyatı izi paylaşımı! ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş nur yerlitaş ameliyat izi ameliyat izi paylaşımı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.