Hayatta Her Şey Var programı sunucusu Nur Viral kimdir?

Her gün Beyaz Tv ekranlarında seyirci karşısına çıkan, sevilen sunucu Nur Viral, hakkında merak edilenleri derledik. Burçlar, evlilikler, dini konular, kısacası yaşama dair her konuyu programında ele alan ünlü sunucunun özel yaşamı da merak ediliyor. Sevenleri sunucunun özel hayatına ilişkin detayları internette aratıyorlar. Biz de sizin için bu bilgileri bir araya getirdik. Nur Viral kimdir? Yaşı kaç? Nerelidir? Kocası kimdir? gibi soruların cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

Programına katılan seyircilerin değişik istekleri ve konuşmalarıyla sık sık gündeme gelen Beyaz Tv sunucusu Nur Viral, son günlerde en çok merak edilen isimlerden biri oldu. Eğitim, sağlık, ilişkiler, burçlar, kısacası hayata dair her şeyi Hayatta Her Şey Var programında ele alan Nur Viral'in özel yaşamı da merak edilenler arasında. Sevenleri Viral'in özel yaşamını merak ediyor. Biz de sizin için bu bilgileri derledik. Nur Viral kimdir? Yaşı kaç? Nerelidir? Kocası kimdir? gibi soruların cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

153618

NUR VİRAL KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan sunucu Nur Viral, eğitim hayatını da İstanbul'da tamamlamıştır. Üniversite mezunu olan sunucu yayın hayatına ilk olarak 1993 yılında başlamıştır.

Çeşitli radyo kanallarında sunuculuk ve yayın yönetmenliği yapmış olan Nur Viral, aynı zamanda Türkiye'nin ilk sağlık programı sunucusudur. Sağlık programı sunmaya ilk olarak Tatlıses TV'de başlayan Nur Viral, uzun yıllar "Hayat Ağacı" adlı sağlık programının sunuculuğunu yapmıştır.

Özel radyoların açılmasıyla birlikte yayın hayatına başlayan Nur Viral, farklı radyo kanallarında sunuculuk ve yayın yönetmenliği görevlerini üstlenmiştir.

Türkiye'nin ilk sağlık programı sunucusu olan Viral, Tatlıses TV ile başladığı Sağlık programları serüvenine uzun yıllar muhtelif kanallarda devam etmiştir.

Nur Viral, 5 yıl boyunca, HAYAT AĞACI isimli kadın kuşağı programını Tatlıses TV ve ortak yayın yapan 40 yerel televizyon aracılığı ile izleyiciye ulaştırmıştır.

Ünlü sunucu sırasıyla Kanal 7, TNT, Samanyolu TV, Show TV, Türkmax Gurme ve BEYAZ TV olmak üzere pek çok farklı kanalda yemek ve sağlık programları yapmıştır.

Yemek yapmayı ve dünya mutfakları hakkında bilgi edinmeyi çok seven Viral, aynı zamanda bir Türk Sanat Müziği aşığıdır.

Güzel sunucu halen hafta içi her gün 11:00’da BEYAZ TV ekranında yayınlanan HAYATTA HER ŞEY VAR isimli kadın kuşağı programının sunuculuğunu yapmaktadır.

basliksiz-1-1462004468

CEMİL ERTEM İLE EVLİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem, Beyaz TV'nin güzel sunucusu Nur Viral ile dünya evine girdi.

Beyaz TV'nin popüler programı 'Hayatta Her Şey Var' adlı programın güzel sunucusu Nur Viral, sürpriz bir aşka yelken açmış, gönlünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem'e kaptırmıştı. Yakın bir zamanda ortak dostları aracılığıyla tanışan ikilinin ilişkisini evlilik kararıyla noktaladıklarını Superhaber duyurmuştu.

Cemil Ertem ve Nur Viral, Roma Büyükelçiliği'nde nikah masasına oturdu.

KINA GECESİ FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞMIŞTI

Ünlü sunucu Nur Viral, ailesi, televizyon, medya, sanat ve moda dünyasından yakın arkadaşlarını nikah öncesi kına gecesinde ağırlamış, geceden çok özel fotoğrafları instagram hesaplarında paylaşmıştı.

Nur Viral'in ilk evliliğinden bir kızı bulunuyor.

Cemil Ertem ise yaklaşık iki yıl önce eşini amansız bir hastalık sonucu kaybetmenin acısını yaşamıştı.

261120161719517354798_3

CEMİL ERTEM KİMDİR?

Gazeteci, yazar ve ekonomist doktor Cemil Ertem Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisans ve doktorasını tamamlamıştır. Uzun seneler gazete ve dergilerde yazan Cemil Ertem Birgün ve Taraf gazetelerindede köşe yazarlığı yapmıştır.

Günümüzde İstanbul Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmalarını sürdüren Cemil Ertem Atv Ana Haber’de siyaset ve ekonomi editörlüğü yapmıştır. Aynı zamanda Akşam gazetesi ve Daily Sabah gazetelerinde köşe yazarlığını sürdüren Cemil Ertem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi danışmanlığı görevini yapmaktadır.

Bitiş ve başlangıçlar ile Yeni Dünya Düzeni-WikiLeas Özgür Uçkan’la 2 kitabı bulunmaktadır. 2011 senesi MÜSİAD en iyi ekonomi yazarı ödülünü alan Cemil Ertem Düzce doğumludur. 2014 yılında Yatağını Bulan Nehir isimli kitabı yayımlamıştır.

Cemil Ertem Beyaz TV ekranlarında yayınlanmakta olan Hayatta Her Şey Var isimli programın sunucusu Nur Viral ile evlidir. Daha önce Engin Ertem ile evlilik gerçekleştiren Cemil Ertem’in eşi 2014 yılında Kanser hastalığı nedeni ile yaşamını yitirmiştir. Bu evliliğinden Deniz isminde bir oğlu vardır.

1422294480485

Hayatta Her Şey Var programı sunucusu Nur Viral kimdir? ile ilgili etiketler Nur Viral Beyaz TV Hayatta Her Şey Var kimdir kocası Cemil Ertem nereli
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.