Nur Tuğba Namlı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Yaşadığı tacizi anlattı

Antalya Elmalı'da, 7 ve 10 yaşlarındaki kardeşlerin cinsel istismara uğradıkları şikayetiyle anne ve üvey babanın çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile tahliye edilmesine sanat camiasından da tepkiler büyürken, birçok ünlü isim maruz kaldıkları istismar vakalarını duyurmaya başladı. Çocukken yaşadığı travmayı hatırlayan ‘Neler Oluyor Hayatta’ programının sunucusu Nur Tuğba Namlı canlı yayın sırasında gözyaşlarına boğuldu.

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı ‘Neler Oluyor Hayatta’ programında sunucu Nur Tuğba Namlı gözyaşlarıyla isyan etti.

Nur Tuğba Namlı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Yaşadığı tacizi anlattı


İki çocuğun istismarı iddiasıyla yargılanan anne ve üvey baba tahliye edilmiş, olay Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı. infial uyandıran olayın ardından ünlü isimler de çocukken maruz kaldıkları tacizi anlattı. Haberin yayınlanmasının ardından program sunucusu Nur Tuğba Namlı canlı yayında bir anda gözyaşlarına boğuldu.

Nur Tuğba Namlı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Yaşadığı tacizi anlattı - Resim : 3


NUR TUĞBA NAMLI'DAN 'SUSMAYIN' ÇAĞRISI

“Bir şey söylemek istiyorum” diyen Namlı’nın sözleri boğazında düğümlendi. Ardından çocukken yaşadığı travmaya değinerek “Ben susmadım” dedi.

Sonrada “Benim yaşadığım bu yaşanan olaylarla kıyaslanmayacak bir durumdu” diyerek kurstaki öğretmeni tarafından tacize maruz kaldığını anlattı.


“Anında fark ettiğimde engellediğim, durdurduğum ve kendimi koruduğum bir olaydı” dedi. İsyan eden sunucu “Susmamak, paylaşmak, anlatmak gerekiyor. Susmayın” diyerek çağrıda bulundu.

 

 

Nur Tuğba Namlı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Yaşadığı tacizi anlattı ile ilgili etiketler Hakan Ural Taciz cinsel istismar Antalya Nur Tuğba Namlı elmalı davası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.