Nur Fettahoğlu son haliyle ilgili eleştirilere isyan etti

Daha önce bir kez boşandıktan sonra yeniden nikah masasına oturduğu 8 yıllık eşi Levent Veziroğlu ile geçtiğimiz günlerde tekrar boşanan oyuncu Nur Fettahoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda zayıf hali dikkat çekti. Verdiği kilolarla gündem olan Fettahoğlu, eleştirilere yine sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl ve Babil gibi dizilerle adından söz ettiren 40 yaşındaki oyuncu Nur Fettahoğlu, son dönemde verdiği kilolar ve sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarının eleştirilmesi üzerine, Instagram'dan açıklama yaparak, gelen yorumlara isyan etti.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nur Fettahoğlu (@eclipsnf)'in paylaştığı bir gönderi


''GÜZEL GÖZÜKMEK GİBİ BİR DERDİM YOK''

Fettahoğlu, bir fotoğrafını paylaşarak "Ufak tefek şeylere takılacak vaktim yok!! Nerede, nasıl, ne şekilde kendimi iyi hissediyorsam öyle yaşıyorum... Beni tanıyanlar bilir gösterişi de sevmem, kimseye güzel gözükmek gibi bir derdim de yoktur. Doğal, samimi, içten. İçimdeki kız çocuğunu susturmamaya yeminim var bir kere.. İçimden geldiği gibi, o kız çocuğunun istediği gibi yaşıyorum ve böylece mutluyum, kendi denizlerimde seyreden minik teknemin kaptanıyım, hayde vira!" açıklamasında bulundu.

Nur Fettahoğlu son haliyle ilgili eleştirilere isyan etti

 

 

 

Nur Fettahoğlu son haliyle ilgili eleştirilere isyan etti ile ilgili etiketler Nur Fettahoğlu Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.