Nur Fettahoğlu 8 yıllık evliliğini bitirdi

Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl ve Babil gibi başarılı dizilerin kadrosunda yer alan Nur Fettahoğlu, 8 yıllık evliliğini 5 dakikada bitirdi. Fettahoğlu ile iş insanı eşi Levent Veziroğlu daha önce bir kez daha boşanmıştı. O zaman kararı kesinleşmeden geri aldıran çiftin bu kez de aynı yolu izleyip izlemeyecekleri merak ediliyor.

Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Babil gibi dizilerde önemli roller alan Nur Fettahoğlu ile iş insanı Levent Veziroğlu, evliliklerine ikinci kez son verdiler. 

Veziroğlu çifti sık sık evliliklerinde yaşadıkları sorunlarla gündeme geliyordu.

Nur Fettahoğlu önceki gün İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak tek çocuğunun babası olan Levent Veziroğlu’na anlaşmalı boşanmak amacıyla dava açtı. Çiftten kötü haber ise bugün geldi. Fettahoğlu ile Veziroğlu sekiz yıllık evlilikleri beş dakikada bitirdi.

"EVLİLİĞİMDE KESİNLİKLE BİR SORUN YOK" İFADESİNİ KULLANMIŞTI

Oyuncu Nur Fettahoğlu, iş insanı Levent Veziroğlu 2013 yılında sade bir törenle evlendi. Çiftin 2016 yılında ise bir kızları dünyaya geldi. Nur Fettahoğlu ve Levent Veziroğlu'nun 2015 yılında ayrılacakları yönündeki haberler üzerine “Ben de bunu sizden duydum. Evliliğimde kesinlikle bir sorun yok” demişti. Açıklamanın ardından kısa bir süre sonra çiftin anlaşmalı olarak boşandığı görülmüştü.

Nur Fettahoğlu 8 yıllık evliliğini bitirdi

PİŞMAN OLUP BARIŞMIŞTI

Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu mahkemenin boşanma kararı vermesinin ardından pişman oldu. Yeniden barışıp evliliklerini sürdürmeye karar veren çift, bu durumu mahkemeye bildirdiler. Bunun üzerine mahkeme davanın reddine, evlilik birliğinin devamına karar verdi.

Nur Fettahoğlu 8 yıllık evliliğini bitirdi - Resim : 2

NUR FETTAHOĞLU GAZETECİLERDEN KAÇTI

Çift dün anlaşmalı boşanmak istedikleri İstanbul Aile Mahkemesi'ne bir kez daha geldi. Nur Fettahoğlu gazetecilerden kaçarak, mahkeme salonuna hakimin kullandığı arka kapıdan girip çıktı. Çift mahkemede evlilik birliklerini yürütmenin imkansız olduğunu belirterek, boşanmak istediklerini ifade ettiler. 5 dakika süren duruşmada hakim çifti boşarken kızlarının velayetini de anneye verdi. Görüntü vermemek için hakimin kullandığı kapıdan çıkan Fettahoğlu, üzgün olduğunu, açıklamayı daha sonradan gerçekleştireceğini ifade etti.

Nur Fettahoğlu 8 yıllık evliliğini bitirdi ile ilgili etiketler Nur Fettahoğlu boşanma mahkeme levent veziroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.