Numan Kurtulmuş ve Bakan Selçuk'tan Kılıçdaroğlu'na tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik skandal sözlerine tepkiler artarak gelmeye devam ediyor. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da 'sözde cumhurbaşkanı' ifadelerine tepki gösterdi. 

Numan Kurtulmuş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Girdiği tüm seçimlerden mutlak bir galibiyetle çıkan Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş Cumhurbaşkanına 'sözde' diyerek demokrasiye ve millet iradesine karşı alenen düşmanlık yapan Kemal Kılıçdaroğlu'na en büyük cevabı aziz milletimiz 2023'te verecektir." dedi. 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"19 yıldır girdiği her seçimi kazanıp milletimizin teveccühüne mazhar olan bir lidere 'sözde Cumhurbaşkanı' demek, milli iradeyi yok saymaktır. Meşru ve demokratik yollardan seçilen Cumhurbaşkanlığı makamına saygı, muhalefetin de görevidir." 

 

 

Numan Kurtulmuş ve Bakan Selçuk'tan Kılıçdaroğlu'na tepki ile ilgili etiketler Ankara kurtulmuş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.