Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına Mehmet Ali Erbil'den yanıt: ''Serenay Sarıkaya giysin''

Önceki gece iki kadınla birlikte Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, şarkıcı Nükhet Duru'nun 'tayt çıkışı' hakkında konuştu. Erbil, kadınların tayt giymesi hakkında ''Kilolu olan tayt giymesin. Mesela Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Dua Lipa giysin'' yorumunda bulundu.

Önceki akşam Arnavutköy Danış isimli mekana iki güzelle birlikte girerken görüntülenen Mehmet Ali Erbil mekan çıkışında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. TikTok'ta Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu belirten Erbil, şarkıcı Nükhet Duru'nun kadınların tayt giymeleri ile ilgili yaptığı yorum karşısında ise olay açıklamalarda bulundu.

 

''RONALDO BENİ TANIDI''

TikTok’ta canlı yayın yaparken ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu söyleyen Erbil, “TikTok’ta canlı yayın yaparken birden Cristiano Ronaldo ile karşılaştım. Önce selamlaştım, beni tanıdı. Eşi ve çocukları vardı yanında. Ona el salladım. ‘Fenerbahçe’ye gel’ dedim. Fake hesap da olabilir ama Dubai’deydi. Yaşı kaç olursa olsun 40 yaşında da olsa o disipliniyle isterim ki Fenerbahçe’ye gelsin. Ali Koç için hayal yok, o istese alır” dedi.

''KİLOLU OLAN TAYT GİYMESİN''


Nükhet Duru'nun tayt çıkışı ile ilgili kendi yorumunu söyleyen şovmen, “Ben tayt giymiyorum. Nükhet Hanım dediyse doğru söylemiştir. Taytı yakışan giyecek, güzel bacakları olan, uzun bacakları olan giyecek. Ama bacakları kalın olan giymesin. Kilolu olan tayt giymesin. Mesela Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Dua Lipa giysin, dibine kadar giysin.” ifadelerini kullandı.

NÜKHET DURU NE DEMİŞTİ?

Kadınların tayt giymelerinden hoşlanmadıklarını belirten Nükhet Duru, Duru, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir, 'Dur!' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince yurtdışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız..." ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şarkıcının bu sözleri sosyal medyada tartışma yaratmıştı. Nükhet Duru bazı kullanıcılar tarafından eleştirilirken, bazılarından ise destek görmüştü.

 

Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına Mehmet Ali Erbil'den yanıt: ''Serenay Sarıkaya giysin'' ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Nükhet Duru Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.