Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına bir tepki de Aydilge'den

Kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu söyleyen şarkıcı Nükhet Duru, "Ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Bu hoş bir görüntü değil." şeklindeki açıklamasıyla gündem oldu. Nükhet Duru'nun bu sözleri sosyal medyada tepki toplarken bir tepki de meslektaşı Aydilge'den geldi.

68 yaşındaki şarkıcı Nükhet Duru, önceki gün katıldığı bir davette kadınları hedef alan açıklamaları yüzünden tepkilerin hedefi oldu. Kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu söyleyen Duru'nun açıklamaları eleştiri topladı.


Konu ile ilgili "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir, 'Dur!' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince yurtdışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız..." şeklinde konuşan Nükhet Duru'ya sosyal medyada tepki yağdı.

 ''KADINLARIN ÇOK DAHA BAŞKA MESELELERİ VAR''


Nükhet Duru'ya bir tepki de meslektaşı Aydilge'den geldi. Taytla sahneye çıktığı anlara ait bir fotoğraf karesini paylaşan Aydilge altına şu notu düştü: ''Sokakta bu #tayt giyme olayına bir dur denilmesi'' yerine kadınların ne giyeceğinin söylenmesine artık bir duy diyelim olur mu... Sevgili Nükhet Duru da takdir eder ki kadınların göze hoş görünmekten çok daha başka meseleleri var.''

Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına Aydilge'den tepki

 

Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına bir tepki de Aydilge'den ile ilgili etiketler Aydilge Nükhet Duru
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.