'Nujin Lice' ikna edildi! Şimdi polisin elinde...

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen ikna çalışmaları bir kez daha sonuç verdi. Terör örgütünden kaçan 'Nujin Lice' kod adlı Songül Turfan güvenlik güçlerine teslim oldu.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ile Terörle Mücadele Şube müdürlüğü ekiplerinin PKK'lı teröristlerin teslim olmaları için ikna çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda ailesinin de desteğiyle yürütülen ikna çalışmaları sonucu, 2015 yılında terör örgütü PKK'ya katılan 'Nujin Lice' kod adlı Songül Turfan da güvenlik güçlerine teslim oldu.

Güvenlik güçlerinin yürüttüğü çalışmayla bu yıl ikna yoluyla teslim olan terörist sayısı ise Turfan ile birlikte 49'a yükseldi.

'Nujin Lice' ikna edildi! Şimdi polisin elinde... ile ilgili etiketler Diyarbakır PKK Nujin Lice Songül Turfan Emniyet Müdürlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.