"Nuh'un gemisi tahtadan çividen yapılan gemi değil"

UFO'larla ilgili araştırmaları ile tanınan Haktan Akdoğan, Nuh'un Gemisi ile ilgili ilginç bir iddiada bulundu. Nuh'un gemisinin düşünüldüğü gibi tahtadan çividen yapılan bir gemi olmadığını ileri süren Akdoğan'a göre bu gemi uzay aracı olabilir.

Araştırmacı Haktan Akdoğan, Beyaz TV'de Türker Akıncı'nın sunduğu Ne Var Ne Yok programına konuk oldu.

Akdoğan, canlı yayında gelen bir soru üzerine Nuh tufanı ve Nuh'un Gemisi'yle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CEP TELEFONU İLKEL KALIR

Nuh tufanının yaşadığı dönemde teknolojinin çok ileri olduğunu söyleyen Haktan Akdoğan, Nuh'un Gemisi'nin uzay gemisi olabileceğini söylerken cep telefonun da o dönemdeki teknolojiye göre ilkel kalabileceğini söyledi.

'TEKNOLOJİ AÇISINDAN ÇOK İLERİYDİLER'

Nuh tufanın yaşandığı dönemde teknolojinin çok ileride olduğuna belirten Akdoğan şunları söyledi;

Bana göre Nuh tufanı yaşandı. Ama zamanlaması biraz yanlış. Atlantis ve Mu döneminde yaşandı, bu olay. Nuh'un Gemisi de bilinen tahtadan çividen yapılan bir gemi değil. Bence uzay gemisi olma ihtimali çok yüksek. Dünyanın allak bullak olduğu, dağ büyüklüğünde dalgaların olduğu, bir süreçten bahsediyoruz. Zaten levhalardan ve metallerden yapıldığı bilgisi var, tahtadan değil. Atlantis ile Mu yıldızlar arasında yolculuk yapabilecek kadar ilerideydi, teknoloji açısından.

O dönemde Atlantisliler yıldızlar arası yolculuk yapabilecek düzeydeyse ki öyle olduğu kabul ediliyor, cep telefonu çok ilkel kalır.

"Nuh'un gemisi tahtadan çividen yapılan gemi değil" ile ilgili etiketler haktan akdoğan nuh tufanı nuhun gemisi uzay aracı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.