Nuh'un gemisi Antartika kıyılarında mı?

Dünyayı online olarak gezme imkanı sunan Google Earth uygulamasında gezinen bir kullanıcı, Antarktika kıyılarında gizemli bir gemi buldu. O fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte komplo teorileri de ortaya atıldı.

Kendisini ‘Dünya’nın Gözcüsü’ olarak tanımlayan MrMBB333 isimli YouTube kanalı tarafından gerçekleştirilen keşif, Google Earth’teki bir tuhaflığı daha ortaya çıkardı ve komplo teorilerini beraberinde getirdi.

Posta'nın haberine göre: Antarktika kıyılarındaki buzulları inceleyen MrMBB333, bir gemiyi andıran tuhaf bir yapı keşfetti. Bu yapını uzunluğu yaklaşık 120 metre. Detaylara bakıldığında gemi benzeri yapının eriyen buzlar ve kar yağışları sonucunda oluşmuş sıradan bir yapı olabileceği görülüyor.

Nuh'un gemisi Antartika kıyılarında mı?

 NUH'UN GEMİSİ Mİ?

Bazı insanlar, oluşuma neden olan buzun altında bir gemi enkazı olduğunu öne sürerken, bazıları YouTuber'ın Nuh'un Gemisi'ni bulmuş olabileceğini öne sürdü.

Nuh'un gemisi Antartika kıyılarında mı? ile ilgili etiketler Google fotoğraf antartika nuhun gemisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.