NTV muhabiri de Koronavirüse yakalandı!

NTV'nin başarılı muhabiri Korhan Varol, koronavirüse yakalandığını açıkladı. Varol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Test sonucu pozitif çıktı, hastanede karantinadayım." dedi...

Türkiye onu bazen sınır bölgesinde terörle mücadelenin en yoğun ortamında, bazen bir afete ilişkin bilgiler aktarırken bazen de İstanbul'da yaşanın önemli bir gelişme sırasında ekranlarda gördü. 

NTV muhabiri Korhan Varol'dan söz ediyoruz. Korhan Varol bu kez kendi haberini yaptı. Sosyal medya hesabından 'koronavirüse yakalandığı' bilgisini takipçileri ile paylaştı. 

"Adi #Corona olan virus tabii ki beni bulacakti, bekliyordum zaten. Test sonucu pozitif cikti, hastanede karantinadayim. Yani arkadasla bir sure kapisacagiz. Gorelim bakalim #covid19 efendi; hangimiz daha guclu. " ifadelerini kullandı. 

NTV muhabiri de Koronavirüse yakalandı!

Korhan Varol'a takipçileri sosyal medyadan destek yağdırdı...

NTV muhabiri de Koronavirüse yakalandı! - Resim : 2

SuperHaber olarak Korhan Varol'a geçmiş olsun diliyor, "Allah şifa versin" diyoruz

NTV muhabiri de Koronavirüse yakalandı! ile ilgili etiketler Koronavirüs NTV korhan varol pozitif
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.