N'Sakala'da mutlu son! İşte sözleşme detayları

Beşiktaş bir süredir görüşme halinde olduğu Alanyaspor'un yıldızı Fabrice N’Sakala’yı kesin olarak bitirdi. Kongolu sağ beke yıllığı 850 bin Euro’dan 3 yıllık 2 milyon 550 bin Euro ödeneceği öğrenildi.

Beşıktaş gelecek sezon için ilk transferi bitirdi. Takvim'in haberine göre, siyah-beyazlı yönetim Alanyaspor'dan sol bek Fabrice N'Sakala ile her konuda anlaşma sağladı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın özellikle istediği Kongolu yıldız ile son yapılan görüşmede bazı pürüzler de giderildi.

N'Sakala'da mutlu son! İşte sözleşme detayları

3 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI
Alanyaspor ile olan sözleşmesi bitecek olan N'Sakala'nın menajeriyle de görüşen yönetim bonservis bedeli ödemeyecek. Kongolu yıldızla 3 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenildi.

CANER'LE YOLLAR AYRILACAK
Sezon sonunda resmi sözleşme imzalanacak olan N'Sakala'nın Beşiktaş'tan yılda 850 bin Euro kazanacağı öğrenildi. Böylece yönetimin sezon sonu Caner'le yolları ayırması bekleniyor.

 

N'Sakala'da mutlu son! İşte sözleşme detayları ile ilgili etiketler Alanyaspor Sergen Yalçın Süper Lig Fabrice N'Sakala
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.