Nsakala, Beşiktaşlı taraftarları çıldırttı! Önce paylaştı, sonra sildi

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Fabrice Nsakala'nın dün gece sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım taraftarları adeta çıldırttı. Siyah beyazlıların dün gece Borussia Dortmund'a 5-0 mağlup olduktan sonra "Rakibine saygı duymalısın" ifadelerini kullanan 31 yaşındaki oyuncu, gelen tepkiler sonrası paylaşımını kaldırdı.

Beşiktaş'ta bu sezonun en çok eleştirilen isimlerinden birisi olan Fabrice Nsakala, geçtiğimiz haftalarda kadro dışı bırakılmıştı. Siyah-beyazlılarda bu sezon kötü gidişatla birlikte kadro dışı kalan Nsakala, kadro dışı kaldıktan sonra da tepki çekmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulunan Kongolu futbolcu, siyah-beyazlı taraftarları kızdırmıştı. Kadro dışı bırakılan futbolcularla birlikte bir video çeken Nsakala, "Çok fazla mesaj gönderiyorsunuz. Adem burada, Adem selam ver. Lens de burada. Biz buradayız, çalışıyoruz. Hala fitiz, merak etmeyin." ifadelerini kullanmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon C Grubu'nun son maçında Dortmund'a konuk olan Beşiktaş'ta, Nsakala'nın bir sosyal medya paylaşımı daha olay oldu.

31 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından Dortmund'un yıldızı Erling Haaland'ın olduğu bir video paylaşarak alkış emojisi kullandı ve "Rakibine saygı duymalısın" ifadelerini kullandı.

Nsakala, Beşiktaşlı taraftarları çıldırttı! Önce paylaştı, sonra sildi

Nsakala, daha sonra bu paylaşımını gelen tepkiler üzerine kaldırdı. Sosyal medyadan büyük tepki çeken Kongolu futbolcu için Beşiktaş taraftarları, kulüple ilişiğinin kesilmesi görüşünde birleşti.

 

Nsakala, Beşiktaşlı taraftarları çıldırttı! Önce paylaştı, sonra sildi ile ilgili etiketler Beşiktaş Sosyal Medya Borussia Dortmund Fabrice N'Sakala paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.