Novak o görüntüden dolayı özür diledi!

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'a evinde 3-0 mağlup olmasının ardından Novak'ın verdiği görüntü tepki toplamıştı. Yıldız futbolcu sosyal medya hesabından gülümserken ekrana yansıyan görüntüsünden dolayı özür diledi.

Süper Lig'in 12'nci haftasında Fenerbahçe'nin dün akşam evinde Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde, Filip Novak'ın konuk ekipten Zeki Yavru ile sohbeti sırasında gülümsemesi tepki çekti.

Sarı-lacivertlilerin 30 yaşındaki oyuncusu Novak, ekranlara yansıyan görüntüsüyle ilgili özür diledi. 

DENEYİMLİ FUTBOLCUNUN AÇIKLAMARI

"Dün akşam kaybettiğimiz bir maçtan sonra olmaması gereken bir şey yaşandı. Herkesten tüm samimiyetimle özür diliyorum. Kesinlikle kötü niyetle veya içinde bulunulan durumdan mutlu olduğumdan dolayı ortaya çıkmadı o görüntü. Hayatım boyunca pozitif bir insan oldum ve sahada uzun yıllardır görmediğim bir arkadaşımı gördüm. Onu görünce insani bir refleks verdim ve yüzüme yansıdı. Ben de sizler gibi çok üzgünüm. Bizim için son derece üzücü bir geceydi. Umarım en kısa zamanda daha güzel günler gelecek. Birlikte başaracağız."

Novak o görüntüden dolayı özür diledi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Filip Novak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.