Novak Djokovic'e bir şok daha! Mahkemeden karar çıktı, sınır dışı ediliyor

Avustralya Göçmen Bakanlığı'nın vizesini iptal ettiği Novak Djokovic'e bir şok da mahkemeden geldi. Çıkan karar göre dünya sıralamasının 1 numarasının vizesi iptal edildi ve Avustralya Açık'ta oynayamayacağı kesinleşti. Djokovic'in sınır dışı edilmesi bekleniyor.

Teniste tek erkekler sıralamasında bir numaralı raket Sırp Novak Djokovic'in Avustralya'da kalıp kalamayacağı açıklandı. Avustralya Mahkemesi, Novak Djokovic'in vizesini iptal etti.

Avustralya Mahkemesi, Novak Djokovic'in vizesini iptal etti. Djokovic bu kararın ardından sınır dışı edilmek zorunda kalacak. Avustralya yasalarına göre, dava üç hakim tarafından görüldüğü için kararın temyiz yolu bulunmuyor.

Novak Djokovic, Avustralya vizesinin ikinci kez iptaline karşı açtığı davayı kazanamadı. Sırp raket, Avustralya Açık'ta yer alamayacak.

NE OLMUŞTU?

Aşı karşıtı olan ve tıbbi muafiyet belgesi geçersiz sayıldığı için ülkeye girmek üzereyken havalimanında gözaltına alınan Sırp tenisçi, günlerce bir otel odasında gözaltında tutulmuş ve vizesi iki defa iptal edilmişti. Djokovic’in avukatları, Avustralya hükümeti tarafından ünlü tenisçinin vizesi ikinci kez iptal edildikten sonra kararın kaldırılması için mahkemeye başvurmuştu.

 

Novak Djokovic'e bir şok daha! Mahkemeden karar çıktı, sınır dışı ediliyor ile ilgili etiketler Vize novak djokovic avsutralya avustralya açık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.