Novak Djokovic-Rafael Nadal Roland Garros yarı final maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Roland Garros'ta tek kadınlar finalinin adı Anastasia Pavlycenkova&Barbora Krejcikova olmuştu... Şimdi gözler tek erkekler yarı finalinde... Tenisin yaşayan iki efsanesi ve geçen yılın finalistleri Rafael Nadal ile Novak Djokovic, bu kez yarı finalde kozlarını paylaşacak.

Teniste sezonun 2. Grand Slam turnuvası olan Rolan Garros'ta tek erkekler yarı final heyecanı yaşanıyor. Bir tarafta Alexander Zverev ile Stefanos Tsitsipas, diğer tarafta kortların yaşayan iki efsanesi Novak Djokovic ile Rafael Nadal...

Kariyerinde 20 Grand Slam zaferi bulunan İspanyol tenisçi Nadal, Roland Garros'ta 13 kez şampiyon oldu. Toprak kortlardaki dominasyonu nedeniyle "Toprak ağası" lakabı alan 35 yaşındaki raket, Fransa Açık'ta son 4 yılın şampiyonu konumunda.. Nadal, geçen yıl pandemi nedeniyle kendi takviminin dışında bir tarihte, eylül ayında düzenlenen turnuvanın finalinde ezeli rakiplerinde Djokovic'i rahat yenmişti. Tenisin iki süper yıldızı bu kez yarı finalde kozlarını paylaşacak.

Kariyerinde 18 Grand Slam zaferi bulunan Sırp raket Novak Djokovic ise Roland Garros'ta yalnızca 1 kez (2016) şampiyon  olabildi. "Full court" oyuncusu olmasına rağmen Nadal'ın toprak kort dominasyonu nedeniyle tek şampiyonlukta kalan 35 yaşındaki tenisçi, yarı finale çok formda geldi.

Son 16'da genç İtalyan Lorenzo Musetti karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen 3-2 kazanan "Nole", çeyrek finalde ise İtalyan'ların "Top 10" oyuncusu Matteo Berrettini'yi 3-0'la geçti.

NOVAK DJOKOVİC-RAFAEL NADAL ROLAND GARROS YARI FİNAL MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Novak Djokovic ile Rafael Nadal arasında oynanacak Roland Garros yarı finalinin bugün TSİ 18.30'da başlaması bekleniyor. Turnuvayı Türkiye'de Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanalları yayınlıyor.

Novak Djokovic-Rafael Nadal Roland Garros yarı final maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Novak Djokovic-Rafael Nadal Roland Garros yarı final maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Rafael Nadal novak djokovic roland garros
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.