Notre Dame’ın Kamburu beyaz perdeye uyarlanıyor...

Victor Hugo klasiği olan Notre Dame’ın Kamburu, 1996’da yapılan animasyonunun ardından ilk kez canlı aksiyon olarak beyazperdeye uyarlanıyor.

Disney’in klasik animasyonu Notre Dame’ın Kamburu, canlı aksiyon (live-action) olarak sinemaya uyarlanıyor.Müzikal film olarak çekilecek yapımın adı, ‘Kambur’ olacak. Film, 1996 yapımı animasyon ile Victor Hugo’nun 1831'de yazdığı Notre Dame'ın Kamburu adlı orijinal kitabından yararlanılarak sinemaya uyarlanacak.

NTV'de yer alan habere göre; Notre Dame’ın Kamburu, Notre Dame Katedrali’nde çan çalan Quasimodo adlı karakteri merkeze alıyor. Fransa’da krallık döneminin karanlık günlerinden kesitler sunan hikayede Quasimodo, Çingene Esmeralda'ya aşık olan çirkin, kambur, aksak ve sağır zangoçtur.

Quasimodo, vahşi ve asil ruhluluğun trajik bir örneğidir. Quasimodo Esmeralda’yı rahip Frollo’dan kaçırmaya çalışmaktadır.

Filmin yapımcılığını üstlenen Josh Gad’in başrolde de yer alacağı düşünülüyor.Senaryosunu David Henry Hwang’in kaleme alacağı filmin müziklerini Alan Menken ve Stephen Schwartz yapacak.

Notre Dame’ın Kamburu beyaz perdeye uyarlanıyor... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.