Noterler bugün açık mı? 24 Mart Noter çalışma saatleri!

Noterler bugün açık mı? COVID-19 salgını dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. Birçok kişinin ölümüne sebep olan salgın Türkiye'de de görüldü ve 37 kişinin ölümüne sebep oldu. Türkiye'de birçok iş yeri geçici bir süreliğine faaliyeti durdurdu. Birçok kişi noterlerin açık olup olmadığını merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Noterler bugün açık mı? 24 Mart Noter çalışma saatleri! Detaylar haberimizde...

Noterler bugün açık mı? Koronavirüsün tüm dünyayı etkisi altın alması ile birçok kişi hayatını kaybetti. Virüsün Türkiye'de de görülmesi ile sağlık açısından tedbirler almaya devam ediyor. 37 vatandaşımızın hayatına kaybetmesine sebep olan salgın nedeni ile okullar uzaktan eğitim sistemine geçiş yaptı ve birçok kuruluş geçici bir süreliğine kapatıldı. Noterler ise dönüşümlü çalışma sistemine geçti. Birçok kişi arama motorlarından noterler açık mı? sorusunu ve çalışma saatlerini merakla araştırıyor. Peki, Noterler bugün açık mı? 24 Mart Noter çalışma saatleri! Detaylar haberimizde...

noter açık mı ile ilgili görsel sonucu

 

NOTERLER BUGÜN AÇIK MI?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, adliyelerde nöbet sistemine geçildiğini, noterliklerin dönüşümlü hizmet vereceğini açıkladı, hastalık belirtisi olanların izolasyon tedbirini ihlal etmesinin suç olduğunu söyledi.

Noterlerde yoğun sirkülasyon yaşandığını, bu nedenle yarından itibaren bir gün tek, bir gün çift noterlerin çalışmasına karar verildiğini anlatan Gül, "Artık noterlerde yarından itibaren nöbet sistemiyle dönüşümlü olarak hizmet verilecek. Yarın tek sayılı noterlikler açık olacak, diğer gün çift sayılı noterlikler hizmet verecek." dedi.

Acil olmayan işlerle ilgili notere gidilmemesini öneren Bakan Gül, tek noterin bulunduğu ilçelerde hizmette kesinti yaşanmayacağını bildirdi.

NOTER ÇALIŞMA SAATLERİ;

Noterler hafta içi her gün mesaiye 09:00'da başlar ve öğle tatili olan 12:00’a veya 12:30'a kadar (Noterlerde iş yoğunluğuna göre öğle arası 12:00-13:00 arası veya 12:30-13:30 arasında değişiklik gösterebilir) çalışmaya devam eder. Öğleden sonra 13:00’da veya 13:30'da tekrar mesaiye başlayan noterler akşam kapanış saati olan 17:00'a kadar çalışmaya devam ederler.

 

Noterler bugün açık mı? 24 Mart Noter çalışma saatleri! ile ilgili etiketler 24 Mart Noter noterler açık mı çalışma saatleri bugün açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.