Norwich City'den sonra Watford da Premier League'e geri döndü

Championship'te Norwich City'nin ardından Watford da Premier League'e bir sezonluk aranın ardından geri dönmeyi başardı. Sarı-Siyahlılar, Vicarage Road'da Millwall'u devirerek yeniden dünyanın en çok izlenen ligine yükseldi. Premier League'e gelecek 3. takım ise Brentford, Bournemouth, Barnsley ya da Swansea City'den biri olacak.

Norwich City'nin ardından Watford da düştüğü gibi Premier League'e geri dönmesini bildi. Championship'in 44. haftasında konuk ettiği Millwall'ı 11. dakikada Ismaila Sarr'ın penaltı golüyle 1-0 mağlup eden Sarı-Siyahlılar, puanını 88'e çıkararak geçen sezon 19. olarak düştüğü Premier Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Lider Norwich City, geçen hafta Premier Lig'e yükselmeyi garantileyen ilk takım olmuştu.

44 haftanın geride kaldığı 24 takımlı Championship'te ilk 2 takım direkt yükseliyor. 3-6 arası ise play-of oynuyor. Kalan 2 haftada Brentford, Bournemouth, Barnsley ve Swansea City'nin ligi ilk 6'da bitirmesi kesinleşti.

Düştükten sonra Senegalli orta saha Abdoulaye Doucouré'yi 22 milyon euroya Everton'a satan Watford, bu yaz toplam 50 milyon euroluk satış yaptı. Transfere ise hiç para harcamayıp kalan isimlere güvenen Sarı-Siyahlılar, 1 sezon aradan sonra Premier League'e geri dönmeyi bildi.

Aralık 2020'de Vladimir Ivic'in yerine göreve gelen 1980 doğumlu İspanyol teknik direktör Xisco Munoz yönetiminde çıkışa geçen Watford, kısa sürede zirve ortağı halie gelmiş, 5 maçlık galibiyet serisi İspanyol çalıştırıcıya ayın teknik direktörü ödülünü getirmişti.

Norwich City'den sonra Watford da Premier League'e geri döndü

Norwich City'den sonra Watford da Premier League'e geri döndü ile ilgili etiketler Watford premier league Millwall
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.