Norwich City, devre arasında Vida'ya talip!

İngiltere Premier Lig ekibi Norwich City'nin Vida için ocak ayında Beşiktaş'ın kapısını bir kez daha çalacağı iddia edildi.

Beşiktaş'ın Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida'ya, İngiltere Premier Lig'den talip var.

İngiliz basını sezon başında Vida'yı almak için 10 milyon euro teklifte bulunan Norwich City'nin bu önerisini ocak ayında yeniden Beşiktaş'ın masasına koyacağını duyurdu. Çıkan haberde, İngiliz ekibinin savunmasını toparlamak için Vida'ya şiddetle ihtiyaç duyduğu da vurgulandı.

Ligde 11 maçta 26 gol yiyen ve savunmada çok dağınık bir görüntü sergileyen Norwich City'nin Vida gibi bir tecrübeli oyuncuya sahip olması halinde, bu zaafını önemli ölçüde gideceği de belirtilen haberde, sezon başında Vida'yı satmayan Beşiktaş'ın ikna edilmemesinin hata olduğu da vurgulandı.

Norwich City, devre arasında Vida'ya talip! ile ilgili etiketler Premier Lig Domagoj Vida Norwich City
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.