Norveç Türkiye maçı ne zaman? Nerede oynanacak?

Türkiye Norveç maçı ne zaman, nerede oynanacak sorusu, Norveç Futbol Federasyonu'ndan yapılan son dakika açıklaması ile birlikte futbolseverlerin merak konusu oldu. Tüm dünyada yaşanan koronavirüs kısıtlamaları Dünya Kupası elemelerine de yansıdı. Peki, Norveç Türkiye Dünya Kupası eleme maçı ne zaman nerede oynanacak?

Norveç Türkiye maçı ne zaman, nerede oynanacak? Dünya Kupası eleme maçları öncesi Norveç Futbol Federasyonu'ndan son dakika açıklaması geldi.

NORVEÇ TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN? NEREDE?

Norveç Futbol Federasyonu, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'ndaki Norveç - Türkiye maçının seyahat kısıtlamaları nedeniyle İspanya'da oynanacağını açıkladı.

Norveç Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda Norveç ile Türkiye arasında 27 Mart Cumartesi günü Oslo'da bulunan Ullevaal Stadyumu'nda oynanması planlanan mücadelenin koronavirüs önlemleri kapsamından kaynaklı olarak yapılan seyahat kısıtlamaları nedeniyle İspanya'nın Malaga şehrinde yapılacağını duyurdu.

Norveç Türkiye maçı ne zaman? Nerede oynanacak?

Açıklamada karşılaşmanın İspanya'da oynanması için İspanya Futbol Federasyonu'ndan ve İspanyol yetkililerden gerekli izinlerin alındığı ifade edildi

Norveç Türkiye maçı ne zaman? Nerede oynanacak? ile ilgili etiketler 2022 FIFA Dünya Kupası norveç türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.