Norveç Savunma Bakanı'nın lise öğrencisi ile ilişkisi ortaya çıktı!

Norveç Savunma Bakanı Enoksen'in genç bir lise öğrencisi ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı. 18 yaşındaki lise öğrencisi ile ilişkisi ortaya çıkan 67 yaşındaki Norveçli Bakan, özür dileyerek istifa etti.

Norveç Savunma Bakanı Enoksen’un bir lise öğrencisi ile yasak ilişkisi ortaya çıktı. 67 yaşındaki bakanın 18 yaşındaki öğrenci ile yasak ilişkisini kabul ederek istifa etti.

ÖZÜR DİLEYİP İSTİFA ETTİ

Norveç Savunma Bakanı Odd Roger Enoksen’un 2005’te 18 yaşındaki lise öğrencisi ile uzun süre yasak ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Skandalın kamuoyuna yansımasından sonra Enoksen, özür diledikten sonra istifa ettiğini açıkladı.

Norveç Başbakanı Jonas Gahr Store, Enoksen’in istifasını kabul ettiğini ve en kısa sürede yerine atama yapacağını bildirdi.

 

 

 

 

Norveç Savunma Bakanı'nın lise öğrencisi ile ilişkisi ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Norveç lise Öğrenci savunma bakanı skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.