Norveç, Honduras'ı 12 golle parçaladı! Gollerden 9'u G.Saray'ın istediği isimden...

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Erling Haland, Norveç'in FIFA U20 Dünya Kupası grup maçlarında Honduras'ı 12-0 yendiği karşılaşmada 9 gol attı.

C Grubu 3. maçında Norveç ile Honduras karşılaştı. İki takımın da gruptan çıkma şansının kalmadığı maçta Norveç, Honduras'a 12 gol atarak FIFA U20 Dünya Kupası rekoru kırdı.

12-0'LIK MAÇTA 9 GOL ATTI

Norveç'in 18 yaşındaki forvet oyuncusu Erling Haland, 9 gol atarak maça damga vurdu. Haland, bir FIFA U20 Dünya Kupası maçında en fazla gol atan oyuncu oldu. Son olarak bu rekor 1997 yılında Kore Cumhuriyeti'ne 6 gol atan Brezilyalı Adailton'a aitti.
Norveç'in diğer gollerini Leo Oestigaard, Jens Hauge ve Eman Markovic atarken, Norveç 3 puanla turnuvaya veda etti.

YENİDEN GALATASARAY'IN LİSTESİNDE

Galatasaray, Haland'ı Molde'de oynarken kadrosuna katmak istemiş ancak FFP kurallarına takılan sarı-kırmızılılar transferi bitirememişti. Haland'ı o dönem Salzburg'a kaptıran Galatasaray, dün Honduras'a 9 gol atan genç Norveçliyi almak için yeniden girişimlere başladı.

Norveç, Honduras'ı 12 golle parçaladı! Gollerden 9'u G.Saray'ın istediği isimden...

Norveç, Honduras'ı 12 golle parçaladı! Gollerden 9'u G.Saray'ın istediği isimden... ile ilgili etiketler Galatasaray Norveç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.