Norm Ender kimdir? Kaç yaşında? Gerçek adı nedir?

Norm Ender kimdir? Ünlü rapçi Norm Ender, Mekanın Sahibi şarkısını çıkardı. Ender,'Mekanın Sahibi' şarkısına çektiği klibi ise Youtube'da paylaştı. Ender'in yaşamı ise merak konusu oldu. Peki Norm Ender kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Norm Ender kimdir? 2 yıl aradan sonra rap piyasasına Mekanın Sahibi şarkısı ile dönen Norm Ender gündemde konuşulan konular arasında yer aldı. Ender'in yeni şarkısını klibi ve sözleri dikkat çekti. Peki Norm Ender kimdir? Kaç yaşında? Merak edilen detaylar haberimizde...

NORM ENDER KİMDİR?

Asıl adı Ender Eroğlu olan rapçi, 25 Mart 1985 tarihinde İzmir Bornova'da dünyaya geldi. Cartel isimli rap grubuna hayranlığı ile rapi sevmiş ve geçmiş dönemde yaşadığı sorunları kaleme almaya başlamıştı.

'AKADEMİ TÜRKİYE' YARIŞMASINA KATILDI

TV ekranlarında yayınlanan ''Akademi Türkiye'' yarışmasına katılan Norm Ender bu program için özel bir bestede yaptı. Yarışmada rap dışında pop parçalarda seslendirmesi istenince yarışmadan olaylı ayrıldı. 2010 yılında ''Enderground'' ve yine aynı yıl ''İçinde Patlar'' ile müzik piyasasına giriş yaptı, 2017 yılında ise ''Aura'' isimli albümü ile müzik kariyerini sürdürdü.

Norm Ender kimdir? Kaç yaşında? Gerçek adı nedir? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.