No: 309 dizisi son bölüm Onur ve Lale Ağva'da tatil yaptı! İşte İstanbul'un saklı cenneti Ağva...

Sevilen dizi No: 309'da Ağva tatili izleyicileri adeta büyüledi. Sevilen dizinin son bölümündeki Ağva kaçamağı sosyal medyada trend oldu. No: 309 dizisi 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İnternet kullanıcıları için Ağva'da hafta sonu gezilebilecek yerleri derledik.

Fox Tv'nin sevilen dizisi No: 309 son bölümden sonra 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Onur ve Lale'nin Ağva'da yaptığı kaçamak izleyicileri büyüledi. İstanbulun burnunun dibinde olan şirin kasaba Ağva yaz aylarında İstanbulluların kaçamak yaptığı ve dinlendiği tatil yeri olar bir hayli de ünlü. İnternet kullanıcıları için Ağva'da gizilebilecek yerleri derledik. İşte pek çok insanın merak ettiği şirin tatil mekanı Ağva...

Tv izleyicileri No: 309 dizisinin son bölümündeki Ağva kaçamağını konuşuyor. No: 309 son bölümü ile dün akşam izleyiciyi ekrana kilitledi. Fox TV'nin sevilerek izlenen dizisi No: 309'da Onur ve Lale terapistin verdiği görev doğrultusunda Ağva’da ufak bir tatil yaptılar. No: 309 dizisi 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ağva'da gezilebilecek yerler sosyal medyada en çok aranan oldu.

No: 309 dizisi nefes kesen son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. No: 309'da bu hafta Onur ve Lale arasındaki buzlar Ağva'da eridi. Hipnoz yüzünden kötü biri olan Filiz ise Onur ve Lale'nin sürekli karşısına çıktı. Heyecanla beklenen No: 309 49. yeni bölüm fragmanı ise dizisin son bölümünden sonra yayınlandı!

no_309_aAva

Onur ve Lale terapistin verdiği görev doğrultusunda Ağva’ya giderler.. Hipnoz yüzünden kötü biri olan Filiz’in onları yalnız göndermeye niyeti yoktur.. Hemen Erol’u da yanına alarak peşlerine takılır. Plan ve program içine girerler.. Bu arada Onur ve Lale için özel bir yer olan Ağva ‘da aralarında ki buzlar kısa sürede erimeye başlar. Bu tatil onları tekrar bir araya getirmeyi başarabilecek midir?

No: 309 49. Bölüm 1. Tanıtımı

Ağva'da gezilebilecek yerlerden bir kaçı

Kurudere Şelalesi

Kurudere Şelalesi, Ağva-Şile dağ yolundan İstanbul yönüne giderken karşınıza çıkacak Hacılı Köyü’nde bulunuyor. Yazları kuruma noktasına geliyor ancak bahar aylarında gerçek bir tabiat harikası oluyor. Kendi göletini oluşturmuş 5-6 metrelik şelale ve İsviçre Alpleri’ni andıran Hacılı Köyü görülmeye değer.

Gelin Kayası

Ağva rüzgarlı oluyor demiştim ya, işte o rüzgar ve dalgalar kıyıları, kayaları zamanla oyuyor ve değişik şekiller oluşturuyor. Gelin Kayası’nın şekli gerçekten ilginç ve yıllara rağmen hiç bozulmamış. Beyaz renkli bu kaya denizden bakınca beyaz duvaklı bir geline benzetiliyor.
Kurudere ve Gelin Kayası'nın fotoğrafları olmadığı için paylaşamıyorum malesef.

Ağva’da nerede denize girilir?

Göksu ve Yeşilçay’da yüzebilirsiniz. Hem temiz, hem de yeşillikler içinde durgun suda yüzmek gerçekten harika ama Göksu yerine Karadeniz’de de yüzmeyi tercih edebilirsiniz. Hatta 3 km uzunluğundaki kumsalıyla kendinizi güneyde güzel bir koydaymış gibi hissedebilirsiniz. Yani soğuk olması dışında. Çünkü orası Karadeniz, Ağva’nın denizi hem serin hem de dalgalı.

Havalar güzel olduğunda ya da bayram tatili gibi özel zamanlarda İstanbul’a yakın olduğundan deniz kalabalık oluyor. Hatta şezlong ve şemsiyeden, duşlardan bile para alınıyor olduğundan tatilcilerden büyük tepki topluyor. Bu yüzden bence Ağva’ya denize girmek için değil de gezmek ve dinlenmek için gitmek daha mantıklı. Yine de gidebileceğiniz güzel koylar var;

Kilimli Koyu

Bembeyaz kumuyla tropikal adaları andıran Kilimli Koyu, Ağva’da gezilecek yerler arasında ilk sırada geliyor. Karadeniz’in hırçın dalgalarıyla şekillenen kalkerli kayalar Kilimli Koyu’nu bir açık hava galerisine dönüştürmüş. Denizine de diyecek söz yok, gerçekten tertemiz.

Ağva'da ne yenir?

Karadeniz’e kıyısı olan Ağva’da balığın her çeşidinden, en tazesini bulabilirsiniz. Balık tutmaya meraklıysanız kendiniz tutabilir, hatta oradaki balıkçılarla birlikte balığa çıkabilirsiniz. Değilseniz satın alabilir ya da bir restorana gidip yiyebilirsiniz tabii. Ağva’daki balık restoranları genellikle Yeşilçay üzerinde bulunuyor. Yemeden dönmemeniz gereken balık ise kesinlikle Kızılkanat balığı. Daha önce balık yemediğinizi düşüneceksiniz, o kadar güzel. Balık dışında tandır kebap, bıldırcın gibi lezzetleriyle pek çok farklı restoran da bulabilirsiniz.

Ağva otelleri

Ağva otel ve pansiyon bulmakta hiç zorluk çekmeyeceğiniz bir yer. Siz yine bütçenize göre ister otel ister pansiyon araştırması yaparsınız ama en sevilenler bunlar;

Ağva Beyaz Ev

Ağva otelleri arasında en ünlü olan Ağva Beyaz Ev gerçekten özenle işletilen bir yer. Odalar çok zevkli döşenmiş ve manzara harika. Hizmetteki güleryüz ve özen yemeklerde de farklı değil. Tüm odaları nehir manzaralı Beyaz Ev’de bir de güne kuş cıvıltılarıyla uyanınca Ağva’da olmanın keyfine doyum olmuyor. Tabii her şeyin bu kadar mükemmel olduğu bir otelin fiyatlarının uygun olduğunu söylemek zor.

Tranquilla Nehir Evi

Tranquilla “sakinlik, sessizlik” anlamına geliyor. Göksu Deresi kıyısında yer alan, bir elma bahçesi üzerine kurulu, kütükten inşa edilmiş bu evi tanımlayacak en iyi kelime budur belki de. Yüksek tavanlı özgün mimarisiyle, güzel ve sıcak dekorasyonuyla Tranquilla’ya gidip memnun kalmayan yok. Çalışanları gerçekten çok güleryüzlü ve yardımsever insanlar. Yemekleri de güzel.

Ağva’ya ne zaman gidilir?

Açık açık söyleyelim, Ağva’ya bayram tatillerinde ya da yazın gidilmez. Bayramda gideyim de kafa dinleyeyim biraz huzur bulayım diye gidiyorsanız da huzur anlayışınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir, bulduğunuz huzur uyandıktan sonra yaşadığınız birkaç dakikalık huzur ve bol oksijenli nefesle kalabilir. Tabii hafta sonları da aynı şekilde, ekstra kalabalık. Gitmeden önce otel rezervasyonu yapmanız şart, yoksa yer bulmanız mümkün değil. Ağva’ya gitmenin en güzel zamanı tatiller dışındaki herhangi bir zaman! Kışın giderseniz sobalı/şömineli bir otelde nehir manzarası izleyebilirsiniz. Eğer çarşı içinde kalıyorsanız küçücük bir yer olmasına karşın tüm günü insan görmeden geçirme ihtimaliniz bile var! Baharda giderseniz bisiklet kiralayıp nehir kenarında, ormanda gezebilirsiniz.

No: 309 dizisi son bölüm Onur ve Lale Ağva'da tatil yaptı! İşte İstanbul'un saklı cenneti Ağva... ile ilgili etiketler tatil no: 309 son bölüm ağva gezilebilecek yerler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.