N'Koudou'dan başarısız panenka denemesi

Beşiktaş, Ankaragücü maçında bu sezon 17. maç aradan sonra penaltı kazandı. Penaltı kullanmaya gelen Larin'in elinden ısrarla topu isteyen ve alan N'Koudou lakayt bir panenka denemesiyle penaltıyı kaçırdı. Siyah-Beyazlı taraftarlar Fransız futbolcuya tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın Fransız kanat oyunusu Georges-Kevin N'Koudou, Ankaragücü maçındaki disiplinsiz davranışıyla tepki çekti. Siyah-Beyazlılar'ın kazandığı penaltıda topu Cyle Larin'den ısrarla isteyen 26 yaşındaki futbolcu, kötü bir "panenka" denemesiyle takımının öne geçme şansını harcadı.

Vincent Aboubakar'ın yokluğunda takımın penaltıcısı Cyle Larin olarak belirlenmişti. Maçın hakemi Halis Özkahya, 4'te Oğuzhan Özyakup'a yapılan müdahale sonrası VAR'ın uyarısıyla penaltıyı verdi.

Topu alan ve beyaz noktaya hareketlenen Larin, karşısıdna ısrarcı bir N'Koudou buldu. İkili arasında bir süre devam eden penaltı tartışması sonra topu kapan Fransız futbolcu, kenardan da uyarı gelmeyince penaltıyı kendisi kullandı.

Penaltı kaçınca Beşiktaş taraftarları sosyal medyada futbolcuya tepki gösterdi. Bazı taraftarlar, "şampiyonluk yolunda 8 kritik maç var. Böyle laubali bir şekilde penaltı kullanmak, Ankaragücü gibi tehlikeli bir takım karşısında zor duruma sokabilirdi. Sorumsuz, rahat N'Koudou" gibi yorumlarda bulundu.

N'Koudou'dan başarısız panenka denemesi

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 26 lig maçında çıkan N'Koudou 4 gol, 4 asistle oynuyor.

Öte yandan, Beşiktaş ligde 17 maç sonra penaltı kullandı. OPTA verilerine göre Siyah-Beyazlı takım Süper Lig'de kullandığı son 3 penaltının 2'sini kaçırdı.

Nkoudou vs Ankaragücü (Nisan 2021)
Mensah vs Kayserispor (Ocak 2021)

N'Koudou'dan başarısız panenka denemesi ile ilgili etiketler Beşiktaş Ankaragücü Georges-Kevin N'Koudou
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.