N'Koudou Karagümrük maçında oynayacak mı?

Derbide Galatasaray'a 3-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaş'a kalan 2 haftada 4 puan lazım. Ancak, eksik futbolcu sayısı teknik direktör Sergen Yalçın'ın canını sıkarken, camiada da tedirginlik yaratıyor. Siyah-Beyazlılar'a Fatih Karagümrük maçı öncesi Georges Kevin-N'Koudou'dan iyi haber geldi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 41. haftasında Vodafone Park'ta oynanacak Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Uyluk gerilmesi şikayeti nedeniyle dünkü derbide forma giyemeyen ve yokluğu çok hissedilen N'Koudou, takımdan ayrı çalıştı. Fransız yıldızın yarınki çalışmada takıma katılması ve kritik mücadeleye kadar yüzde 100 hazır olması bekleniyor.

Beşiktaş'ın kritik sınavında Atiba Hutchinson ise kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Aboubakar, Cenk, Oğuzhan ve Hasic'in uzun süreli sakatlıklarına Atiba'nın kart cezası da eklenince gözler N'Koudou'ya çevrilmişti.

YÖNETİMDEN DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Beşiktaş yönetimi, derbide mağlup olup Galatasaray'ı yeniden yarışa ortak etmelerine rağmen şampiyonluğu kaybedeceklerini hiçbir şekilde düşünmediklerini ve 16. zafere sonuna kadar inandıklarını vurguladı.

G.Saray mağlubiyetiyle sadece büyük bir avantajı yitirdiklerini belirten Siyah-Beyazlı idareciler, "Son iki maçı kazanarak şampiyon olacağız" diyerek camiadaki şampiyonluk inancını dile getirdi. 

Maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı da eleştiren yönetim "İyi oynamamış olabiliriz ama bu hiçbir zaman hakemin takdir haklarını Galatasaray'dan yana kullanmasını haklı gösterecek bir sebep değil. Atiba'nın pozisyonunda neye göre, hangi açıya göre aut kararı verdiler anlamak çok zor. Ama bütün her şeye rağmen avantaj bizde, lideriz ve zaten 6 güne lig bitiyor ve biz şampiyon olarak bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

SERGEN YALÇIN'IN BEŞİKTAŞ'LA İLK DERBİ MAĞLUBİYETİ

Beşiktaş'a imza attıktan sonra derbi kaybetmeyen teknik direktör Sergen Yalçın, Galatasaray mağlubiyetiyle de ilki yaşadı. Siyah-beyazlı takımın başında çıktığı toplam 5 Galatasaray ve Fenerbahçe derbisinden 3 galibiyet, 2 beraberlik çıkaran tecrübeli teknik adam, 3-1'lik Galatasaray mağlubiyetiyle 6'ncı maçta ilk yenilgisini aldı.

N'Koudou Karagümrük maçında oynayacak mı? ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Georges-Kevin N'Koudou
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.