Nişanyan'dan Esayan hakkında isyan ettiren paylaşım

Yazar Sevan Nişanyan, vefat eden AK Parti'li vekil Markar Esayan hakkında akılalmaz bir paylaşım yaptı. Nişanyan, Esayan'ın vefatının ardından ''Markar ölmüş. İyi olmuş'' şeklinde skandal ifadeler kullandı. Oysa ki Esayan, Nişanyan ile ilgili bazı hak ihlalleri ile ilgili zamanın Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a dahi çağrıda bulunmuştu.

Sevan Nişanyan'ın kanser nedeniyle hayatını kaybeden AK Parti'li vekil Markar Eseyan ile ilgili yaptığı paylaşım isyan ettirdi.

Nişanyan'dan Esayan hakkında isyan ettiren paylaşım

Nişanyan, Esayan'ın vefatının ardından sosyal medya hesabından 'Markar ölmüş. İyi olmuş' şeklinde skandal bir paylaşım yaptı.

Nişanyan'ın paylaşımı büyük tepki çekti.

Nişanyan'dan Esayan hakkında isyan ettiren paylaşım - Resim : 2

Oysa ki Nişanyan'ın ölümüne sevindiği Esayan, dönemin Adalet Bakanı olan Bekir Bozdağ'dan Nişanyan'ın yaşadığı olumsuzluklar için yardım talebinde bulunmuştu.

 

Nişanyan'dan Esayan hakkında isyan ettiren paylaşım ile ilgili etiketler Markar Esayan sevan nişanyan skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.