Nişantaşı’nda olaylı gece! Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül dayak yedi

Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün, 29 yaşındaki Eski Brüksel güzeli şarkıcı ve oyuncu Ayşe Akın'ın yanağını okşayıp makas alınca nişanlısı Tufan Doğan'dan dayak yediği iddia edildi.

Mahmut Kırmızıgül'ün, gittiği mekanda karşılaştığı ve yanağını okşadığı Ayşe Akın'ın nişanlısı Tufan Doğan tarafından dayak yediği öne sürüldü. İşte detaylar...

Ayşe Akın tufan doğan

NİŞANTAŞI'NDA NİŞAN KUTLAMASI

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Brüksel eski güzeli, şarkıcı ve oyuncu Ayşe Akın, uzun süredir birlikte olduğu Belçika’da yaşayan iş insanı Tufan Doğan’la nişanlandı. Çift, nişanın ardından kutlama yemeği için akşam saatlerinde soluğu Nişantaşı’ndaki bir mekanda aldı.

 

MEKANDA MAHMUT KIRMIZIGÜL İLE KARŞILAŞTILAR

Genç nişanlılar, kendilerine eşlik eden iki arkadaşlarıyla birlikte yemek sonrası, aynı mekanın müzik yapılan bölümüne geçti. Bir ara Tufan Doğan ve Ayşen Akın, lavaboya gitmek için yerlerinden kalktı ve tam lavaboya gidecekken önlerine, aynı mekanda eğlenen Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut çıktı.

Mahmut Kırmızıgül


AYŞE AKIN'IN YANAĞINI OKŞADI

2.5 yıllık sevgilisi Mina Ceran’dan olaydan dört gün önce ayrılan ve Ayşe Akın’ı önceden tanıyan Mahmut Kırmızıgül, bir anda Ayşe Akın’ın yüzünü sıktı ve yanağını okşadı.

Ayşe Akın tufan doğan

OLAY ÇIKMASIN DİYE 'TANIYORUM' DEDİ

O gün nişanlandığı Tufan Doğan’ın yanında neye uğradığını şaşıran Ayşe Akın, olay çıkmasın ve büyümesin diye "Eskiden tanıdığım biri" diyerek, nişanlısını alıp, lavabonun yolunu tuttu.

Mahmut Kırmızıgül


'SEN KİMSİN?' DİYE HESAP SORDU

Lavabo dönüşü Tufan Doğan, Ayşe’yi yerine oturttuktan sonra, soluğu Mahmut Kırmızıgül’ün yanında aldı. O sırada yanındaki sarışın kadınla eğlenen Mahmut Kırmızıgül’ün yakasına yapışan Tufan Doğan, “Sen kimsin?” diye sordu.

TOKAT ATTI, SANDALYEDEN DÜŞÜRDÜ

Mahmut Kırmızıgül, Tufan Doğan’a “Ben Mahsun Kırmızıgül’ün oğluyum” deyince Doğan, bar taburesi üzerinde oturan Mahmut Kırmızıgül’e iki tokat attı ve sandalyeden düşürdü.

Mahmut Kırmızıgül

Araya mekan çalışanları ve müşteriler girdi. Mahmut Kırmızıgül ile Tufan Doğan arasındaki olayın çok daha büyümeden yatıştırıldığı iddia edildi.

Ayşe Akın tufan doğan

 

Nişantaşı’nda olaylı gece! Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül dayak yedi ile ilgili etiketler Mahsun Kırmızıgül Nişantaşı Kavga dayak ayşe akın Tufan Doğan Mahmut Kırmızıgül
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.