Nişantaşı Üniversitesi ile eğitim 4.0 dönemi başladı

Maslak 1453 NeoTech Campus’te eğitim hayatına devam eden Nişantaşı Üniversitesi, ‘’Eğitim 4.0’’ ile üniversite eğitiminde yeni bir dönem başlatıyor.

Üniversite, müfredatına yapay zekâ, robotik, engelsiz tasarım, dijital oyun, yapay sinir ağları gibi…

Geleceğin bilim anlayışını ekleyerek üniversite ile teknolojiyi bir araya getiriyor ve bu yeni eğitim anlayışını ‘’Eğitim 4.0’’ kapsamına alıyor.

32 çok amaçlı ve son teknolojik laboratuvarıyla, 4 adet eczacılık laboratuvarıyla ve Türkiye’nin en gelişmiş dişçilik laboratuvarları ile sağlık üssü olmaya hazır üniversite, Türkiye’nin yaşlanan nüfusunun emin ellerde olduğunun garantisini sağlık üniteleri ile veriyor.

Nişantaşı Üniversitesi ile eğitim 4.0 dönemi başladı

68.000 öğrenci kapasiteli Türkiye’nin tek çatı altında en büyük üniversite yerleşkesi olan NeoTech Campus, öğrencilerine geleceğin teknolojisi ile eğitim vererek öğrencilerini sadece yakın gelecek için değil, uzak gelecek için de hazırlamaya devam ediyor.

Nişantaşı Üniversitesi ile eğitim 4.0 dönemi başladı - Resim : 2

Üstelik Nişantaşı Üniversitesi, bir vakıf üniversitesi olmanın bilinciyle bu yıl, ilk 5 tercihinde Nişantaşı Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilere, +%50 ek tercih bursu veriyor.

Nişantaşı Üniversitesi ile eğitim 4.0 dönemi başladı - Resim : 3

 



 

 

 

Nişantaşı Üniversitesi ile eğitim 4.0 dönemi başladı ile ilgili etiketler üniversite nişantaşı üniveritesi tercih
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.