Nişanlı çifti düğünlerine giderken ölüm ayırdı

Aydın'da kına gecesi yaptıktan sonra Cuma günü gerçekleşecek düğünleri için Bursa'ya dönen nişanlı çift, trafik kazası geçirdi. Aracın tırın altına girdiği feci kazada damat olay yerinde hayatını kaybederken gelinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bir süre önce nişanlanan Mutlu Varol (32) ve Seren Taşdemir (25) çifti, kına gecesi için gittikleri Aydın'dan dönüş yolunda kaza yaptı. Cuma günü dünyaevine girecek genç çifti, Bursa'ya dönüş yolunda ölüm ayırdı.

FECİ KAZADA DAMAT HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, İzmir Yolu Caddesi Göçmen Konutları mevkisinde meydana geldi. Bursa'da mahalle bekçiliği yapan Mutlu Varol kontrolündeki hafif ticari araç, N.E. kontrolündeki tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kağıda dönen hafif ticari araçta bulunan Mutlu Varol, olay yerinde hayatını kaybetti. Varol'un yanında yolcu konumunda bulunan nişanlısı Seren Taşdemir ağır yaralanırken, Gaye Taşdemir(22) ve Bircan Taşdemir(42) ise yaralandı.

Nişanlı çifti düğünlerine giderken ölüm ayırdı

GELİNİN DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri ticari aracın önünde sıkışan Seren Taşdemir'i sıkıştığı yerden kurtardı. Sağlık ekipleri Mutlu Varol'un direksiyon başında hayatını kaybettiğini belirlerken, diğer 3 yaralı çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Seren Taşdemir'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İHA

Nişanlı çifti düğünlerine giderken ölüm ayırdı ile ilgili etiketler Bursa Gelin Damat Trafik kazası Düğün
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.