Nisa ve Ogeday'ın Sevgili Olduğunu Survivor Yarışmacısı Evrim Keklik Kanıtladı!

Bu akşam yayınlanan Survivor 2022'in yeni bölümünde Nisa ve Ogeday'ın sevgili olduğu artık resmen kesinleşti. Survivor yarışmacısı Evrim Keklik, Barış Murat Yağcı'ya olan kinini dile getirirken Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'in sevgili olduklarını ima etti

Survivor 2022'nin şüphesiz en çok konuşulan ismi Nisa Bölükbaşı oldu. Gönüllüler takımında mücadele eden yarışmacı gerek performansı gerekse özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Survivor 2020'nin hemen ardından kardeş gibi olduğu Barış Murat Yağcı ile sevgili olmaları herkesi şaşırtmıştı.

Nisa ile Barış'ın ilişkilerini bitirdiklerini duyurmasının hemen ardından Nisa eski yarışmacı Ogeday Girişken ile anılmıştı.

Nisa ve Ogeday'ın Sevgili Olduğunu Survivor Yarışmacısı Evrim Keklik Kanıtladı!

Şimdi ise Survivor All Star 2022'de aynı takımda mücadele eden Nisa ve Ogeday sevgili mi sorusu gündemden düşmüyor. Ogeday hakkında çıkan haberlere Dominik'e gitmeden önce, “Çıkan haberlere evet de demiyorum, hayır da demiyorum; havada bırakıyorum.” yanıtını vermişti.

Bu akşam yayınlanan bölümde Evrim Keklik, Barış Murat Yağcı'yla ilgili yorumlarını dile getirirken Ogeday ve Nisa'nın sevgili olduğunu ağzından kaçırdı.

Bu akşam yayınlanan son bölümde ise Evrim Keklik, Barış Murat Yağcı ile ilgili konuşurken Ogeday ve Nisa'nın sevgili olduğunu kanıtladı.

Barış Murat Yağcı için "Bunun sevgililerine anlam veremiyorum" diyen Evrim'e Nisa, "Bana da laf atmasaydın" şeklinde cevap verdi. Ardından Evrim de "Ogeday varken öyle bir şey yapmam" cümlesini kurdu. Böylece ikilinin aşkı da kanıtlanmış oldu.

 

 

 

Nisa ve Ogeday'ın Sevgili Olduğunu Survivor Yarışmacısı Evrim Keklik Kanıtladı! ile ilgili etiketler Sevgili nisa ogeday evrim
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.