Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı sarmaş dolaş!

Survivor 2020'de birçok kişinin gönlünü fetheden Nisa Bölükbaşı ve Survivor ikincisi Barış Murat Yağcı gece yarısı görüntülendi. Çok yakın arkadaş olduklarını söyleyen iki yarışmacının sarmaş dolaş halleri aşk iddialarını gündeme getirdi.

Survivor 2020 finalinin ardından memleketi Prag'a dönen ve buradan yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin karşısına çıkan Nisa Bölükbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla Türkiye'ye döneceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz akşam Acun Ilıcalı'nın evinde yapılan maça Barış Murat Yağcı ile katılan Nisa Bölükbaşı'nın neşeli halleri dikkat çekmişti.

"YAKINDA GÜZEL ŞEYLER OLACAK" DEMİŞTİ

Nisa’nın Türkiye’ye gelişini müjdelediği saatlerde yakın arkadaşı Barış Murat Yağcı’nın paylaşımı da dikkat çekmişti. Barış Murat Yağcı’nın "yakında güzel şeyler olacak" gönderisini hayranları Nisa’nın Türkiye’ye dönüşüyle ilişkilendirmişti.

Yarışmadan beri birbirlerinden hiç ayrılmayan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı Çeşme’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Bilal Özcan'ın haberine göre Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı sarmaş dolaş halleri herkesi şaşırttı.

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı sarmaş dolaş!

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı sarmaş dolaş! ile ilgili etiketler Barış Murat Yağcı Survivor Nisa Bölükbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.