Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı'yı 'kadın döven adam' olmakla suçladı

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star'a Nisa Bölükbaşı'nın, Barış Murat Yağcı ile ilgili sözleri damga vurdu. Bölükbaşı, yarışmalarda Yağcı için, 'kadın döven adam' ifadelerini kullandıktan sonra ikili konseyde yüzleşti. Acun Ilıcalı, "Barış seni dövdü mü?" diye sorunca Bölükbaşı, "El kaldırmışlığı oldu. Kapıyı kilitleyip gidemezsini de oldu. Eski kız arkadaşını sokağın ortasında dövdü." dedi.

Acun Medya tarafından geliştirilen yarışma programı Survivor All Star'ın, 17 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümünde yarışmacılardan Nisa Bölükbaşı'nın sarf ettiği sözler gündeme bomba gibi düştü.

"BARIŞ KADINLARI DÖVEN İNSAN..."

Survivor yarışmasında tanışıp daha sonra sevgili olan Nisa Bölükbaşı ve oyuncu Barış Murat Yağcı kısa süre sonra ayrılmıştı. İkili yeniden Survivor All Star'da karşı karşıya geldi. 17 Nisan Pazar günü oynanan Dokunulmazlık oyunlarında kadınların ağlamasına karşılık yanlarına giderek teselli eden Yağcı'ya tepki gösteren Nisa Bölükbaşı, "Barış kadınları döven insan, ağlatan insan. Şimdi ne yapıyor? Kadınları döven adam, kadınları ağlatan adam" ifadelerini kullandı.

KONSEY'DE HESAPLAŞMA

Canlı yayında Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı Konsey'de yüzleşti. Yağcı, "Benim ondan beklentim gerçekten benimle alakalaı hiçbir şey düşünmesin, söylemesin. Mümkünse beni görmemeye çalışsın. Çünkü ben öyle yapıyorum ve böyle çok güzel oluyor. Tek beklentim bu tarz düşüncelerden kurtulsun ve beni böyle kadın düşmanı gibi göstermekten vaçgeçsin." dedi.

"EL KALDIRMIŞLIĞI OLDU"

Acun Ilıcalı'nın söz verdiği Bölükbaşı ise şunları söyledi: "Aslında çok fazla söyleyecek bir şey yok bilen biliyor. Kendisi de biliyor. O an orada içimden gülmek geldi. Çünkü öyle hissettim. Ne yaşadığımızı bir biz bir Allah bilir. O yüzden şu an açıklamak da istemiyorum gerek yok. Demekki bir sebebi vardır da söylüyorumdur. Bu kadar yani ben de görmezden geliyorum merak etmesin."

Acun Ilıcalı, Nisa Bölükbaşı'na, "Barış seni dövdü mü?" diye sorunca, Bölükbaşı, "El kaldırmışlığı oldu. Kapıyı kilitleyip gidemezsini de oldu. Eski kız arkadaşını sokağın ortasında dövdü." dedi.

Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı'yı 'kadın döven adam' olmakla suçladı ile ilgili etiketler Survivor Barış Murat Yağcı survivor all star 17 Nisan 2022 Nisa Bölükbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.