Nisa Bölükbaşı aşkını aramaya geliyor! Survivor şampiyonu Kısmetse Olur'da

Son olarak Pantene Altın Kelebek ödül töreninde görüntülenen Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Ogeday ile uzun zamandır sorunlar yaşayan Nisa Bölükbaşı’nın yeni bir aşk bulmak için Kısmet Olur Aşkın Gücü yarışmasına katılacağı söylendi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 yarışmasında şampiyon olan Nisa Bölükbaşı kendisine kısmet aramak için kolları sıvadı. İlk kez Survivor 2020 yarışması ile gönülleri fetheden Bölükbaşı hemen ardından sadece 2 sene sonra katıldığı Survivor 2022’de şampiyon olarak herkesi şaşkına çevirmişti.

Yarışmanın hemen ardından hayatı tamamen değişen Nisa Bölükbaşı hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Bir zamanlar Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programının yeniden başlaması ile ilk yarışmacılar biri için ortaya bir isim çıktı.

Nisa Bölükbaşı aşkını aramaya geliyor! Survivor şampiyonu Kısmetse Olur'da

Geçtiğimiz günler içerisinde Ogeday ile yollarını ayıran Nisa Bölükbaşı’nın Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasına katılacağı söylendi. Sosyal medyada yer alan iddialarda; programdaki hayalleriyle herkesin dikkatini çekmesi beklenen Nisa Bölükbaşı’nın yeni bir aşk aramak adına yarışmaya katılacağı iddia edildi.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da dünyaya gelen Nisa Bölükbaşı, aslen Türk’tür. Henüz 3 yaşında yüzme sporu ile ilgilenmeye başlayan Bölükbaşı, 6 yaşında profesyonel olarak takımlara girmeyi başarmıştır.

8 yaşındayken profesyonel olarakta tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa Bölükbaşı, Prag’ın tenis kulübü olan Cibulka’da 15 yıl boyunca mücadele vermiştir.

Nisa Bölükbaşı aşkını aramaya geliyor! Survivor şampiyonu Kısmetse Olur'da - Resim : 3

15 yaşından sonra Voleybol oynamaya başlayan Bölükbaşı, libero olarak takıma katılmıştır. 2018 yılında Çek Cumhuriyeti’nde U20’de takımıyla ikincilik elde etmişlerdir. Üniversite eğitimi almaya karar verdiğinde voleybolu bırakarak 2018 yılında Mimarlık bölümüne girmiştir.

Survivor 2022 finalinde Adem’i SMS oylaması ile geçen Nisa Bölükbaşı şampiyon olmuştur.

Nisa Bölükbaşı aşkını aramaya geliyor! Survivor şampiyonu Kısmetse Olur'da ile ilgili etiketler Nisa Bölükbaşı Kısmetse Olur
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.