Nisa bebeğin ölümü Türkiye'yi yasa boğdu: Bakanlık harekete geçti! Soruşturma başlatıldı...

Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın süt annesi olduğu 3 aylık 'Nisa Mihriban' hayatını kaybetti. Minik bebeğin boğazına kaçan kusmuk benzeri bir madde olduğu iddiasıyla bakıcısı D.Y.'nin, "ihmal"i olduğu iddiasıyla soruşturma başlatılıp ifadesi alındı. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Türkiye'nin gündemine oturan olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 3 aylık Nisa Mihriban bebek için harekete geçti. 

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Anne E.S. tarafından terk edilen Nisa bebek, 30 Mart’ta emniyet birimleri tarafından Bakanlığımıza bağlı bir kuruluşa getirilmiştir. 31 Mart sabahı solunum güçlüğü çekmesi nedeniyle kurumda görevli sağlık personeli tarafından Nisa bebeğe müdahale edilmiş ve ambulansla hastaneye götürülmüştür. Konuyla ilgili derhal adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. " denildi. 

 

 

 

Nisa bebeğin ölümü Türkiye'yi yasa boğdu: Bakanlık harekete geçti! Soruşturma başlatıldı... ile ilgili etiketler Bebek soruşturma nisa bakanlık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.