Nisa, Acun Ilıcalı'nın torpilini ifşa mı etti: Acun Ilıcalı lafı toparlamakta zorlandı

Survivor All Star yarı finalde Acun Ilıcalı ve Nisa Bölükbaşı'nın konuşması damga vurdu. Acun Ilıcalı, bu sezon Nisa'nın uyku probleminin kriz çıkardığını söylerken Nisa ise o anlarda "Siz bana aslında kızmadınız, ne yapıyorsan yap dediniz" dedi. Bu konuşma sonrası Acun Ilıcalı'nın lafı toplamakta zorlandığı görüldü.

Survivor All Star yarı finali, heyecanlı dakikalara sahne oldu.. Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıççı son 2 finalist olmaya hak kazandı. 

Acun Ilıcalı ve Nisa Bölükbaşı'nın eleme gecesindeki sohbeti ise, sosyal medyada çok konuşuldu. 2022 All Star'da Nisa'nın uyku sorunu sık sık gündem olurken bu konu eleme gecesine de taşındı.

'ASLINDA BANA KIZMADINIZ'

Acun Ilıcalı Nisa'ya, "Bu seneki krizin uyumak oldu" dedi. O sırada Nisa Bölükbaşı ise "Aslında siz bana kızmadınız, ne yapıyorsan yap dediniz" dedi. 

NİSA, ACUN'U İFŞA MI ETTİ?

O anlarda Acun Ilıcalı lafı toplamakta zorlandı ve durumu inkar etmekle yetindi. Sosyal medyada ise bu olay, "Nisa Acun'ıun torpilini ifşa etti" şeklinde yorumlandı. 

 

 

 

 

Nisa, Acun Ilıcalı'nın torpilini ifşa mı etti: Acun Ilıcalı lafı toparlamakta zorlandı ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Nisa Bölükbaşı uyku torpil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.