Niran Ünsal hastanelik oldu! Hastalığını bu sözlerle duyurdu

45 yaşındaki ünlü şarkıcı Niran Ünsal, Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Sağlık durumu merak edilen Ünsal hastalığının ne olduğunu da yaptığı bir paylaşımla açıkladı ve sevenlerine kötü haberi verdi. Ünsal hastanede tedavi altına alınınca İstanbul Avcılar'da vereceği konserini iptal etmek zorunda kaldı.


Niran Ünsal, sosyal medya hesabından hayranlarına kötü haberi verdi. Apar topar hastaneye kaldırılan Niran Ünsal sevenlerini korkuttu. Konserinin de ertelendiğini duyuran Ünsal, 'CRP değerlerim çok yüksek, böbreklerde çok ciddi bir enfeksiyon ve taşlar tespit edilmiştir' dedi.

Niran Ünsal hastanelik oldu! Hastalığını bu sözlerle duyurdu


'MÜŞAHEDE ALTINA ALINDIM'

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Niran Ünsal şu ifadelere yer verdi;


''Kamuoyunun ve tüm sevenlerimin dikkatine; Dün gece yüksek ateş ve ağrı ile Çağlayan Florence Nightingale Hastanesi'nde müşahede altına alındım. Yapılan tetkiklerde CRP değerlerim çok yüksek, böbreklerde çok ciddi bir enfeksiyon ve taşlar tespit edilmiştir. Detaylı açıklayı doktorumuz yapacaktır. Bu akşam gerçekleşecek olan sahnemiz bu sebeple başka bir tarihe ertelenmiştir. Arayan, soran, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese sonsuz teşekkürler. Saygı ve iyi niyetlerle. Niran Ünsal.''

Niran Ünsal hastanelik oldu! Hastalığını bu sözlerle duyurdu

KIZI YANINDAN AYRILMADI

Hastanede tedavi gören Niran Ünsal'ı kendisi gibi şarkıcı olan kızı Hande Ünsal yalnız bırakmadı. Hande Ünsal, Instagram hesabından annesinin fotoğrafını paylaşarak 'şükür uyudu' notunu düştü.

Niran Ünsal hastanelik oldu! Hastalığını bu sözlerle duyurdu

 

Niran Ünsal hastanelik oldu! Hastalığını bu sözlerle duyurdu ile ilgili etiketler Hastane Konser Sosyal Medya niran ünsal böbrek taşı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.