Ninja Kaplumbağalar filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

20 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Ninja Kaplumbağalar adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Ninja Kaplumbağalar hangi kanalda? Ninja Kaplumbağalar oyuncuları kimlerdir?

20 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Ninja Kaplumbağalar adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Ninja Kaplumbağalar 2014 yılında vizyona girmiştir..

NİNJA KAPLUMBAĞALAR FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

New York şehrinin eski parlak günleri geride kalmıştır. Zira Shredder ve başında olduğu Foot Clan örgütü, emniyetten siyasete kadar her türlü resmi birimi ele geçirip, şehri istedikleri gibi yönetmeye kararlıdır. usta Splinter'ın uzun yıllardır yeryüzüne hiç çıkartmadığı dört ninja kaplumbağa Leonarda, Raphael, Michelangelo ve Donatello artık Shredder ile savaşmak için sabırsızlanmaktadırlar. Şiddetlenen suç olaylarına ve dahası masum insanların öldürülmesine göz yumamayan dört genç savaşçı, kimliklerini açık etmek pahasına yer yüzüne çıkarlar.
Kanal 6'nın haber peşindeki gözü pek muhabiri April O’Neil ise hayatının fırsatını yakaladığına inanırken, aslında geçmişine dair gerçeklerle yüzleşecektir...

NİNJA KAPLUMBAĞALAR FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Jonathan Liebesman

Oyuncular: Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner

Tür: Aksiyon, Macera

Yapım Yılı: 5 Eylül 2014 / 1s 40dk

 

Ninja Kaplumbağalar filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Show TV Ninja Kaplumbağalar filminin konusu nedir oyuncuları kimdir megan fox
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.