Nimet Abla online bilet nasıl alınır? 31 Aralık yılbaşı bileti satın al

Nimet Abla bilet al! 31 Aralık Milli Piyango online yılbaşı bileti satın al! 31 Aralık 2020 gecesinde gerçekleştirilecek olan Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde yine adres Nimet Abla olacak.

Milli Piyango bileti dendiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi olan Nimet Abla, 31 Aralık yılbaşı gecesindeki büyük çekilişte yine herkesin umudu olacak. Eminönü’nde yer alan gişe önünde uzun kuyrukların oluştuğu Nimet Abla bu sefer koronavirüs salgını nedeni ile Milli Piyango yılbaşı biletlerini online olarak internet üzerinden satışa çıkardı.

NİMET ABLA ONLİNE BİLET NASIL ALINIR?

Nimetabla.com hesabınıza para aktardıktan sonra “MİLLİ PİYANGO BİLET AL” menüsüne tıklamanız gerekmektedir. Ardından açılacak olan sayfadan istediğiniz bir bilet türünü seçerek işleminize devam edebilirsiniz.

Satın Alma Seçenekleri:

- Nimet Abla'nın Elinden Bilet Seç.
- Rastgele Bilet Getir.
- Tüm Biletleri Göster.
- Seri Seçimleri Yapabilirsiniz (düz,karışık seri olarak).

İstediğiniz seçimi yaptıktan sonra açılacak olan pencereden satın almak istediğiniz bilet numarasının yanında ki kutucuğa tik atınız ve seçili biletleri al butonuna tıklayınız.
Son olarak da açılacak olan sayfada ödemeyi yap butonuna tıklayarak satın alma işleminizi onaylayınız.

Nimet Abla online bilet nasıl alınır? 31 Aralık yılbaşı bileti satın al

Nimet Abla tarafından yapılan son açıklamada; "Milli Piyango İdaresi’nin Sisal şans oyunlarına devir edilmesi sebebiyle şu anda hizmet verememektedir. Milli Piyango biletlerinizi Nimet Abla gişelerinden alabilirsiniz."

MİLLİ PİYANGO ONLİNE BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Nimet Abla online bilet nasıl alınır? 31 Aralık yılbaşı bileti satın al ile ilgili etiketler Milli Piyango nimet abla Bilet Al Nimet Abla Bilet Al Milli Piyango Bilet Al
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.