Nilüfer Yanya'nın yeni albümüne tam not!

“Heavyweight Champion Of The Year”, “In Your Head” ve “Tears” şarkılarıyla tanınan dünyaca ünlü Türk müzisyen Nilüfer Yanya, ilk albümü ile hayranlarıyla buluştu.

Dünyaca ünlü Türk müzisyen Nilüfer Yanya'dan hayranlarını çok sevindirecek bir haber geldi. 'Miss Universe' isimli albümü ile hayranlarıyla buluşan Yanya, Londra basınından tam not aldı.

Yanya, bu projesiyle dinleyiciye bambaşka bir evrenin kapısını aralayacak.

FARKLI TÜRLER AYNI PROJEDE

Eleştirmenlerin yorumlarına bakılacak olursa bu albüm, dinleyicilerin farklı türleri aynı projede tatmasını da sağlıyor. Şarkıdan şarkıya geçerken sevenlerini etkisi altına alacak olan albümde sıra dışı metotlar izleniyor.

Nilüfer Yanya'nın yeni albümüne tam not!

ROBOT SOPHİA'NIN SESİNE BÜRÜNÜYOR

Yanya'nın farklı bir yolu takip ederek bazı bölümlerde Robot Sophia'nın sesine bürünmesi dinleyeciyi şaşkınlığa sürüklüyor.

Yanya , akıllardan hiç çıkmayacak bir şarkı olan “Heat Rises” parçasında dinleyiciyi depresif bölümün gitar riffleri ile doluymuş gibi hissettiriyor. “Heaven” şarkısı ise daha neşeli başlarken parçanın ortalarına doğru, dolambaçlı bir gitar, müzikseverleri duygu seline boğuyor ve genel havayı canlandırır.

“Melt”te ise Yanya’nın sesi, enstrümanların ve koronun tınısından dahi etkilenmiyor. 

ÇOK SEVİLEN ŞARKI

Nilüfer Yanya'nın yeni albümüne tam not! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.